Кабинетът Донев трябва да получи много ниска оценка. Целта на

...
Кабинетът Донев трябва да получи много ниска оценка. Целта на
Коментари Харесай

Андрей Гюров за коалицията с ДБ: Искаме ясно разделение от статуквото

Кабинетът Донев би трябвало да получи доста ниска оценка. Целта на това държавно управление беше да се бърка в енергийната самостоятелност на страната. Министърът на енергетиката не би трябвало да бъде в идващия длъжностен кабинет. Това съобщи пред БТВ ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров. 

 

Видяхме, че не сме подвластни от Русия - нито България, нито Европа са на мрачно или студено, сподели още той.

 

Според него обединението с Демократична България, в случай че поръчката за такава бъде изпълнена, ще е поради ясното разделяне - статукво и новите партии. Говорим за дела, не за листи, разкри Гюров. 

 

Все още нямаме име на обединението си с Демократична България, прецизираме детайлите, добави депутатът. Той не изключи и опцията Лена Бориславова още веднъж да е претендент за народен представител.

 

" Това, което се случи, беше доста искахме, само че нямахме предпочитание ", разяснява Гюров механизма за надзор на основния прокурор, който не беше признат от депутатите. Той подсети, че измененията са част от пакета по Плана за възобновяване и резистентност.

 

Гюров изясни, че има парламентарна техника, която разрешавала законът да мине за 36 часа. НА ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи им се приспа, когато залезе слънцето, само че одобриха измененията в Изборния кодекс на съвещание през нощта, уточни още шефът на депутатите на „ Продължаваме промяната “.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР