Кабинетът Денков е проявил престъпно бездействие и безхаберие и е

...
Кабинетът Денков е проявил престъпно бездействие и безхаберие и е
Коментари Харесай

Кабинетът изпусна 2 срока за Плановете - добри или лоши, предадохме ги в последния ден на 3-ия: Енергоминистърът

Кабинетът Денков е показал незаконно безучастие и безхаберие и е щял да изпусне не просто периода, а трети период за предаване на териториалните проекти , призна енергийният министър Румен Радев:

" Първият период, който беше за предаване на проектите, беше още на 30 юни. След това срокът, който ни дадоха, беше август. Най-последният беше 30 септември ”.

Това уличава в неистина премиера Денков, който първо сподели в четвъртък, 28 декември, че " срокЪТ ” за проектите е бил един и е 30 септември, събота, неработен ден. После, че те не се били работили 2 години.
Не е ясно до каква степен това е правилно, само че дано да напомним, че в 16 от тези 24 месеца той беше министър в половината време – първо в длъжностен кабинет на Радев и след това при държавното управление Петков – Нинова, а в последните 116 дни е министър председател на републиката. Ако е не запомнил, дано да го напомним на самопроизвелия се за учен.

Истината е, че главният и водещият претекст на властта е страха от митинги у протестърите, единомислещи са всички наблюдаващи.

Енергийният министър призна и още нещо: " Тези планове, положителни или неприятни, трябваше да ги предадем. Това е дълъг развой по одобряване и връзката с Европейската комисия ".
Той смеси горчивата истина с доза неистина, като загатна, че можело описаното от кабинета на ППДБ да се промени. Това не е правилно, както не беше допустимо да се предоговори включеното от Асен Василев като финансов министър в държавното управление Петков – Нинова в другия проект – за възобновяване и резистентност:

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР