Кабинет с участие или със състав на ГЕРБ няма да

...
Кабинет с участие или със състав на ГЕРБ няма да
Коментари Харесай

Мирослав Иванов от ПП: Зад решенията на Габриел ще прозира дългата ръка на Борисов

„ Кабинет с присъединяване или със състав на ГЕРБ няма да подкрепим. След като имаше смяна в политическата конюнктура, взехме решение да се допитаме до националните органи на всички обединения. Те препотвърдиха това решение и това е крайният резултат все още “, разяснява пред bTV Мирослав Иванов от „ Продължаваме промяната “. Късно нощес „ Продължаваме промяната-Демократична България “ взеха решение, че няма да поддържат държавно управление с първия мандат.
 Прочетете още
„ Даваме висока оценка за работата на госпожа Габриел в европейските институции, само че на срещата в петък се видя, че тя не познава доста добре обстановката в страната. Това е спомагателен мотив за нас, че зад решенията на госпожа Габриел ще прозира дългата ръка на Бойко Борисов, което се потвърди и неговата поява на срещата, която беше планувана да бъде сред Габрил, нейния екип и всяка една от обединенията “, уточни Иванов.

„ Това беше знак, че нещата излязоха отвън надзор в тези политически диалози. Г-жа Габриел не е подготвена да виновни на упованията на парламентарните обединения – като правосъдна промяна и сигурност “, сподели още той.

" Един месец гледаме спектакъл, в който ГЕРБ не знаят какво желаят. Ние предлагаме кабинет с министър председател акд. Николай Денков ", съобщи още Мирослав Иванов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР