Кабинет по биорезонансна терапия Камелия“ ви предоставя отстъпка от 30%

...
Кабинет по биорезонансна терапия Камелия“ ви предоставя отстъпка от 30%
Коментари Харесай

Време е за биорезонансна терапия!

Кабинет по биорезонансна терапия „ Камелия “ ви дава отстъпка от 30% за месец април!

Тялото ни „ приказва “, а с биорезонансната диагностика разбирате какво ни споделя. Методът употребява естествените електромагнитни съмнения в организма и може да проследим положението си във всеки миг. Не чакате на опашки за разнообразни проучвания, а след това за терапия. Всичко е на едно място – бързо и прелестно до момента в който си почивате може да подобрите здравето си.
Биорезонансът е ефикасен способ за проучване на организма. Той улавя електромагнитните съмнения в клетките на тялото. Превръща ги в облици и ги показва като 3D модели с висока резолюция. Виждате ги на екран, до момента в който седите на комфортен стол. Апаратът употребява подобаващи за положението на Вашите органи електромагнитни съмнения и ги насочва към нужните места в тялото Ви.


Биорезонансът е диагностика и терапия Основното сканиране + терапия е първата, най-важна стъпка. С нея започваме да прилагаме биорезонанса върху Вас. А вие стартирате да усещате изгодите му незабавно.

Биорезонансът съчетава хилядолетното знание на обичайна китайска медицина с достиженията на актуалната квантова физика. Ефективността на метода е позната и всеобщо употребена в страни като Германия, Швейцария и други
Посещението включва: предварителна консултация, поредни процедури с биорезонансните уреди Meta-Hunter и Spooky 2 /Райф терапия/, цялостна диагностика на органите с коментар на резултатите, както и нужните начални лечебни биорезонансни въздействия. Продължителността на главното сканиране и лечението с честоти трае към 90 минути. През това време вие просто си почивате и оставяте тялото Ви да се възвръща.
Повечето дами са склонни да харчат пари за хубост без да си дават сметка, че когато не си здрав и хубостта повяхва. Други са склонни да влагат в здравни застраховки, с цел да се предпазят когато се разболеят. Това е международна статистика. Ние ви предлагаме да се погрижите за здравето си още в този момент – приемете го като инвестиция в бъдещо дългоденствие. Бъдете здрави и красиви! Инвестирайте в грижа за себе си посредством биорезонансна терапия.
Кабинетът по биорезонанс работи единствено с авансово записан час на тел. 0882 999 719.

Побързайте да хванете нашата промоция, която важи единствено 3 месеца при опазване на час до края на април. Само в този момент вместо 100 лева (диагностиката + терапията), цената е единствено 70 лева
Очакваме ви! Погрижете се в точния момент за вашето тяло! Не чакайте до дойдат съществени болести.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР