К уче нахапа 4-годишно момиченце в София. То е с

...
К уче нахапа 4-годишно момиченце в София. То е с
Коментари Харесай

Питбул нахапа жестоко главата на момиче в София

К уче нахапа 4-годишно момиченце в София. То е с голям брой рани по главата. Питбулът бил оставен без контрол. А притежателите му желаеха от майката на детето да отдръпна жалбата си, оповестява.

Детето играел с връстници пред блока в столичния квартал „ Триъгълника”. Внезапно питбул атакува 4-годишната Дарина.

„ Питбулът е бил без намордник и без каишка”, споделя майката на потърпевшото дете Габриела Кирова.

С голям брой рани по главата момиченцето е откарано в „ Пирогов”. „ Наложи се интервенция на главата, оказа с,е че раната не е една - четири са. Впоследствие се оказа, че има и две фрактури на черепа”, съобщи майката.



След осем дни в болница - в този момент Дарина се възвръща. С нея ще работи психолог.

„ Аз самата през вчерашния ден видях всичките й белези и дълго през нощта не можах да заспя. Искам да ви кажа, че и детето е в потрес. Белезите стартират от едното ухо и приключват до другото ухо”, твърди Габриела.

Подобни произшествия са чести, тъй като стопаните на питбули подценяват възпитанието им, уверен е специалистът по хуманно отношение към животните - Явор Гечев: „ Те имат огромно злощастие да попадат доста постоянно на неправилните хора, хора които си взимат кучета с цел да респектират, за авторитет, тъй като е съвременно, а не от обич към породата или от обич към животното”.



Майката на Дарина - Габриела Кирова подава тъжба в полицията. Моли се сходни произшествия към този момент да няма. „ Не желая някое детенце да изпитва такова нещо и никоя майка да стои пред операционна и да чака детето й да излезе и никой нищо да не й споделя, тъй като никой нищо не знае”.

Междувременно собственичката на кучето се свързала с нея. „ Тя ми предложи в жалбата да не пиша на кого е кучето - да напиша, че не знам на кого е кучето”. От Столична дирекция на вътрешните работи разясниха за NOVA, че собственичката е открита и разпитана. Сега се чака материалите да бъдат предадени на прокуратурата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Ужас! Моята сменила ракията с вода в бутилката. Наливам си - нито усет, нито аромат. За малко да получа инфаркт! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни„ Телеграф ”: Украйна би трябвало да извърви дълъг пътГрупата на „ Изправи се! Мутри вън! ” ще реши на следващия ден, когато има публично предложениеЮжната ни съседка разгласи, че от средата на май ще отвори туристическия си секторРуски военни кораби започнаха стрелби в Черно мореЕдин подробност от фотографията провокира дебатиВъв връзка с позволена неволна репортерска неточност със подмяна на имената на две политически формацииДвижението в сектора е затруднено, реализира се в една лентаИскът е за 871 033,67 лвХората с ниска физическа интензивност по-често попадали в интензивните отделения и не успявали да се преборят с заболяването, предизвестяват изследователитеДигиталното банкиране е налично и несъмнено, а транзакциите, които вършим, са елементарно проследимиТо ще отстрани профилите и общоприетите съобщенияИзпратено е писмо до ръководителите на 6-те политически сили, които откриха място в новия парламент, както и до настоящия все още вицепремиер и министър на туризма Марияна НиколоваВ момента в Афганистан има към 2500 американски военни и още 7000 от други страни в състава на натовската коалицияТова заяви италианският всекидневник La Stampa, базирайки се на източник от италианското здравно министерствоДокументите могат да се подават по електронен път посредством Системата за несъмнено електронно връчване <
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР