К-поп звездата Мунбин е починал на 25-годишна възраст, съобщиха от

...
К-поп звездата Мунбин е починал на 25-годишна възраст, съобщиха от
Коментари Харесай

“Изглежда, че е посегнал на живота си”. К-поп звездата Мунбин почина на 25 години

К-поп звездата Мунбин е умрял на 25-годишна възраст, оповестиха от звукозаписната му компания, представени от Би Би Си. Открит е в жилището му от своя управител, в Сеул в сряда вечерта, оповестяват южнокорейските медии, представени от полицията.

" Изглежда, че е протегнал ръка на живота си, само че сега се прави аутопсия, с цел да се дефинира точната причина за гибелта ", обявиха от полицията.

Мунбин " ненадейно напусна нашия свят и се трансформира в звезда на небосклона ", се споделя в известие на лейбъла му Fantiago.



Снимка: Facebook

Мунбин беше артист и модел, преди да се причисли към момчешката к-поп група Astro през 2016 година. Той се изявяваше и с подгрупа, наречена Moonbin & Sanha.

В изказването на Fantiago се желае всички " да се въздържат от спекулативни и злонамерени известия ", с цел да може фамилията му да отдаде почитта си на мира.



Стопкадър: Би Би Си

Мунбин се причислява към стажантската стратегия на Fantiago още като дете, преди в последна сметка да се причисли към Астро. Първоначално групата е от шестима реализатори, само че един от членовете ѝ напуща през февруари 2023 година

Сестра му Мун Суа също е к-поп певица, която се изявява като част от момичешката група Били.

Мунбин е следващата к-поп звезда, която губи живота си през последните години:
През 2019 година певицата и актриса Гу Хара беше открита мъртва в дома си в Сеул. Близката ѝ другарка, к-поп звездата Сули, се самоуби след дълга битка с онлайн издевателството през същата година.През 2018 година Minwoo умря вкъщи си, като лейбълът му заяви единствено, че е получил сърдечен арест.Jonghyun, член на една от най-големите южнокорейски момчешки групи SHINee, умря през 2017 година

Южна Корея има най-голям % на самоубийства измежду младежите от всички развити страни и въпреки че общият брой на самоубийствата в страната понижава, смъртните случаи на хората на 20 години се усилват.

Правителството се пробва доста да понижи броя на самоубийствата, които тормозят хиперконкурентното корейско общество.

Феновете на Мунбин скърбят за гибелта му, като в същото време го възхваляват за това, че ги е срещнал с извънредно известния род к-поп.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР