К огато става въпрос за евентуалната вражда между кралските особи,

...
К огато става въпрос за евентуалната вражда между кралските особи,
Коментари Харесай

Тормоз, хладнокръвие: Eксперт разкрива как се стигна до враждата между принц Уилям и принц Хари

К огато става въпрос за възможната омраза сред кралските особи, хората нормално си избират един от двата тима - на Уилям и Кейт или на Хари и Меган.

Авторът на голям брой книги за кралското семейство - Андрю Мортън, разяснява каква, съгласно него, е повода за неразбирателството сред двамата братя и съпругите им.

Според Мортън, макар изгледите за противоположното, в това число споделеното от Хари и Меган в изявлението пред американската водеща Опра Уинфри, Британският замък е бил сложил като приоритет благосъстоянието на Меган.

Prince William's "Alleged Bullying " Contributed to Feud With Prince Harry and Meghan Markle, Expert Says -
— HEM News Agency (@halfeatenmind)
"Дворецът имаше екип, който "е прекарвал стотици часове да прави оценка сметките и обществените мрежи ", както и "да рапортува за закани за принуждение на полицията ", е споделил Мортън.

Според специалиста и създател на книги по тематиката, отношението на Уилям и Кейт, по отношение на Хари и Меган, е огромен фактор за враждата сред двамата братя и, в последна сметка, възможното взето решение херцозите на Съсекс да изоставен кралския живот.
 Уилям, Кейт, Меган и Хари
"Хладнокръвието на херцогинята на Кеймбридж по отношение на Меган, както и хипотетичният тормоз от страна на Уилям, способстваха за опустошителния конфликт сред братята ", счита Мортън.

"Хари беше главният мотор в стоплянето на връзките в кралското семейство, само че Меган беше тази, която пое удара ", споделя Андрю Мортън.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Донесох ви моята първа пиеса! - А какъв е сюжетът й? - Тя го обича, а той обича... - Друга? - Не, нея. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПо думите му все още има второ " плато " в равнището на заболелитеТова е поредна стъпка на страната в стягането на контрола над тези активиТо е в тежко положение с черепно-мозъчна травмаЛесно е да си първенец благодарение на цифровите технологииЗа следващ път двамата са видяни да вечерят заедноОбразувана е кореспонденция по информация в медиите, касаеща проблем с водопровода и канализациятаНанесени са вреди на пътищата, част от тях са затворени от паднали скалиВсе отново назначените от Румен Радев министри не са свещени крави и не са безгрешни, сподели тяВсе по-разгорещени стават догадките кой ще размени Даниел Крейг в хитовата поредицаНяма по какъв начин изтъкнат антиваксър да убеди хората да се имунизират, уточни той, визирайки здравния министър Стойчо КацаровЯпонски учени откриха по какъв начин димът въздейства на клетките. Вижте до какъв извод са стигнали:Инцидентът е станал при ЖП подлеза до гара ПодуянеТова ще се случи в 18.00 ч. в НДК  <p>Официално: Социалдемократите печелят изборите в Германи </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР