К метът на Кривой рог – град в Централна Украйна,

...
К метът на Кривой рог – град в Централна Украйна,
Коментари Харесай

Откриха мъртъв кмет на град в Украйна

К метът на Кривой рог – град в Централна Украйна, през днешния ден е бил открит мъртъв с огнестрелна рана, оповестиха президентът на страната Володимир Зеленски и полицията, съобщи Агенция Франс Прес, представен от.

"Тялото на Константин Павлов (48 г.) били намерено на входа на къщата му ", съобщи Зеленски, като добави, че следователи работят на мястото на престъплението.

"Дома был самичък. Открывал дверь, произошел выстрел... Не понятно ", - Юрий Вилкул - о смерти мэра Кривого Рога, - ФОТО. ВИДЕО
Константин Павлов дома находился один, поскольку его семья отдыхает в эти дни на море.
— Кривой Рог 0564.ua (@krivojrog0564ua)
Той добави, че в понеделник шефовете на правозащитни организации ще му показват първичните данни от следствието.

Кривой рог, чието население е към 600 000 души, е родният град на Зеленски.

Зеленски изрази съболезнования на фамилията и околните на Павлов, като даде обещание персонално да следи следствието.

Мэр украинского города Кривой Рог Днепропетровской области Константин Павлов найден мертвым. Полиция возбудила уголовное дело по статье «Умышленное убийство»
— RTVI (@RTVi)
По-рано полицията заяви за откриването на мъж с огнестрелна рана.

Депутатът от "Опозиционна платформа – За живот " Вадим Рабинович написа в страницата си във "Фейсбук ", че Павлов е погубен и разгласява фотоси от намирането на тялото. На тях се вижда, че той лежи в локва кръв, а до него има автомат.

Генералният продуцент на ТВ канала "112 Украйна " Артьом Марчевски написа, също във "Фейсбук ", че Павлов е открит с огнестрелна рана в главата, показва "Украинска истина " на уеб страницата си.

Прессекретарят на полицията в Днепропетровска област Анна Старчевска декларирала, че е почнало наказателно произвеждане по член от Наказателния кодекс за съзнателно ликвидиране, показва още изданието.

Погиб мэр Кривого Рога Константин Павлов, - ФОТО
Факт гибели Константина Павлова нашему корреспонденту потвердил экс-нардеп Андрей Гальченко.
— Кривой Рог 0564.ua (@krivojrog0564ua)
По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В Русия има вярване, че в случай че изтървеш вилица по време на хранене, ще ти дойдат посетители. Одеса. Семейство на Изя Рабинович вечеря. Внезапно Изя по… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМомчетата са на 13 и 11 годиниПолицаи са с обвинявания поради насилието при протеститеПилотът и пасажерът са потърпевши, настанени са в болницаТялото на животното е изплувало в региона на Шабленската тузлаЛюбовта подтиква производството на хормона окситоцин, който има удобен резултат върху здраветоОткриването на отличителна визия е значимо за всеки член на кралското семействоСпециалистите в сектора предизвестяват за доста по-високи цени и празни рафтовеГерманската футболна легенда Герд Мюлер е умрял тази заран на 75-годишна възрастТалибаните споделиха, че управляват 11 от 15-те региона на КабулТова потвърдиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазванетоДнес Младен Маринов и Христо Терзийски разясниха фрагментите от митингите " Ще стане пълзящ растеж нагоре, пълзяща инфлация, която ще изяде всичко ", разяснява още икономистът и заместник-председател на БТПП Красимир ДачевБроят са починалите от земетресението в Хаити доближи 304, а ранените са минимум 1800Мощните акумулатори от време на време изискват по-внимателен метод " С отвращение, болежка и паника гледах оповестените фрагменти с насилието над протестиращите младежи през лятото на 2020 година ", се споделя в изказване на ръководителя на 46-ото Народно заседание Ива МитеваПротестиращите обявиха, че здравният пропуск лимитира свободите им и е затулен метод имунизацията против COVID-19 да стане задължителнаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР