К андидатът за премиер Пламен Николов заяви в парламента, че

...
К андидатът за премиер Пламен Николов заяви в парламента, че
Коментари Харесай

Николов: Мандатът може да бъде върнат на президента и преди петък

К андидатът за министър председател Пламен Николов съобщи в Народното събрание, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък, оповестява Българска телеграфна агенция.

Междувременно, управленията на парламентарните групи на "Демократична България " и "Изправи се БГ! Ние идваме! " се срещнаха в Народното събрание.



След диалозите ръководителите на групите Христо Иванов и Мая Манолова бяха сбити и обявиха, че са обсъждали обстановката.

Христо Иванов уточни, че е говорено и за декларацията, която "Има подобен народ " прочетоха от парламентарната естрада тази заран и поисканата от тях поддръжка за цели.



Преди това Пламен Николов акцентира, че партиите на митинга - "Демократична България " и "Изправи се БГ! Ние идваме! " са желани сътрудници. Но добави, че "разбира се, ние търсим поддръжка на всички места ".

"По-добре да се обмисли по-дълго, в сравнение с да се отреже незабавно ", по този начин Николов отговори дали се тормози, че тези две обединения към момента не са дали отговор дали ще поддържат оферти от "Има подобен народ " състав на държавно управление.



Христо Иванов посочи, че на срещата с "Изправи се БГ! Ние идваме! " не са се разбирали за нищо и обстановката е "много комплицирана ".

Мая Манолова също беше къса и регистрира, че няма вести от срещата с "Демократична България ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж и жена се карат. Той крещи: - Идиотка с идиотка такава! Тя го поглежда с омерзение и му дава отговор: - Ми идиотка съм, ако… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЛекарите изследват в детайли какви признаци са присъщи за децата в дейната фаза на заболяванетоНе всеки в Холивуд е безупречeн във външния си видСпасители към момента търсят един липсващ човек измежду отломкитеВсяка жена знае, какъв брой е мъчно постоянно да бъде съвършена и какъв брой време и старания се изискват за товаПредложението на ГЕРБ беше подкрепено единствено от ДПСОт Асоциацията изпратиха и писмо до премиераСтава въпрос за клипа към хитовата ария " Nothing Else Matters " Това може да помогне за успеваемостта на рекламите, без да пречи на персоналното пространствоСтрелецът бил маскиран и въоръжен с револвер " Там, където изумруденото синьо се слива със синьото на небето ", написа Добромир Банев в собствен текст за Vesti.bgБелоопашатите елени в Съединени американски щати имат много контакти с човекаОт любовта съвсем никой не се е избавил, а който се е избавил, може единствено да съжаляваКуомо отхвърли да е правил нещо нередноХотели в гръцката столица обезпечават стаи за хиляди евакуирани от продължаващия пожарПриликите сред хората и котките са даже по-големи, в сравнение с тези сред изучени двойки " човек-куче " и " човек-плъх " Технологията, като от филм, е напълно реалнаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР