Журналистката Валентина Войкова видя имитация в номинацията на Продължаваме промяната

...
Журналистката Валентина Войкова видя имитация в номинацията на Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Валентина Войкова: Не съм оптимист за съставяне на правителство с втория мандат

Журналистката Валентина Войкова видя реплика в номинацията на " Продължаваме промяната " за министър председател в лицето на Николай Денков.

" Това изпитание се прави по няколко аргументи, само че въпреки всичко да се върнем на личността на акад. Денков. Аз считам, че тук се получава някаква реплика. Нещо сходно ще бъде и съставът на кабинета на акад. Денков. Подобно на кабинета на ГЕРБ-СДС. Тоест, ще се търси някаква експертност. Той е от Политическа партия, само че биографията му е много забележителна. Акад. Денков е бил няколко години зам.-министър в държавно управление на Борисов. Също по този начин е бил няколко пъти министър в служебни държавни управления на президента Радев. Така, че е доста забавен сигналът, който се дава по този метод. Искам да разясня и думите на президента. Той реши да ги остави известно време да поразсъждават и потърсят поддръжка. Отново отсрочване във времето, а не афишира по кое време ще бъде връчен втория мандат. Тоест, той си прави една дълготрайна вероятност, дълготрайна някаква негова си явно скица. А към този момент дали ще има държавно управление с втория мандат, не съм оптимист ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Колкото до ваканцията на депутатите - оборете ме, само че аз считам, че това е един от в действителност най-работещите парламенти. Понякога ми е жалост за тези депутати. Защото - ясно е, че ще отидем на нови избори, вероятността им не е далечна, да речем 4-годишен мандат. Те имаха най-вече изключителни съвещания, най-вече среднощни съвещания, в този момент и най-кратка коледна почивка. Много ще е забавно. Политиката не е нещо доста просто. Не е и някаква художествена самоинициатива, каквато много постоянно виждаме в този парламент ", показа Войкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР