Журналистката Татяна Кристи, която работи в САЩ, съобщи, че през

...
Журналистката Татяна Кристи, която работи в САЩ, съобщи, че през
Коментари Харесай

Журналистка: Динко ме заплаши, че ще ми направи живота черен

Журналистката Татяна Кристи, която работи в Съединени американски щати, заяви, че през юни е получила закани от ловеца на бежанци Динко Вълев. Той тввърви, че не помни такова нещо, заяви Dir.bg.
Заканите му били предизвикани от следващото нейно сатирично видео, качено в страницата " Лютинка Бори Мрака " във Facebook, в което Кристи влиза в ролята на " новата другарка " на Динко, която изяснява, че той в никакъв случай не би бил жена без причина, а недоволствата на предходната му другарка са неоснователни.Преди няколко месеца въпросната жена на име Десислава подаде тъжба в полицията, че е бита от Вълев, откакто беше призната в болница с пострадвания. Той отхвърли. Сега Кристи разгласи в обществената мрежа, че не е считала да оповестява за опасността му, само че е била предизвикана от последните случаи на експанзия.
" Понеже става въпрос на Мутроландия дано и аз да прибавя една опасност отправена към мен на персонални от Динко (известен още като " народен воин " по Бойково време.) Въпросното нещо ми изяснява, че ще ми направи живота черен в този благ звуков файл. Дали някой орган ще се самосезира...хм.... вземам пуканките и виждам... ", написа тя и разгласява скрийншот от известието на Вълев и самия запис. Той изобилства от нецензурни изрази и обиди:
" Майка ти ше е*ба в г*за, да знаеш, умряло куче. Как пускаш такива клипове, ма? Ненормална ли си, к`ва си? Ти луда ли си, ма? Аз да не съм някакъв травестит, да не съм педерас, да се занимавам с теб, ма, куче умряло? Съобразявай се малко, тъй като ше реша, ше та намеря и ше ти направя живота черен. Майка ти гърбава да е*ба грозна. Боклук ". Видеото на Кристи е оповестено на 20 април, а Динко й изпратил гласовото известие на 12 юни.
Тази заран журналистката разяснява пред Нова телевизия: „ Не споделих записа незабавно, тъй като смятах да се обърна към полицията и прокуратурата, нямах желание да го върша обществен. Правя сатирични видеа от доста време, които отразяват политиката и обществените вести. Публичните персони имат отговорности в България, а той прави в последните месеци единствено отрицателни вести, показващи една престъпна персона ". В живо включване от вкъщи си в Ямбол обаче Динко не си призна да й е пращал известието. „ Жената по принцип би трябвало да се почита. Ако някой съм обидил, оправдавам се. Но тази жена не я познавам. Тя се появява за да я сътворявам. Аз би трябвало ли да ги сътворявам всички? Споменавам ли някъде нейното име. Това може да се манипулира. Не се сещам да съм го споделил това нещо. Може да съм приказвал с някого. Може да съм репетирал за някоя сцена, не знам ", съобщи той. Кристи обаче отвърна, че във Facebook доста ясно може да се наблюдава от кого е изпратено известието, също така гласове експертиза може да откри, че това е точно Вълев. " Той е измамник ", съобщи журналистката.
Само преди дни - на 12 юли, 30-годишният Господин (Динко) Вълев беше арестуван поради побой над 43-годишен мъж. Оказа се, че пребитият е негов служащ, който заподозрял, че краде гориво от рейсове. Още на другия ден обаче ловецът на бежанци беше освободен.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР