Журналистката Светослава Рудолф си търси любовник. Блондинката, която преди петилетка

...
Журналистката Светослава Рудолф си търси любовник. Блондинката, която преди петилетка
Коментари Харесай

Светослава Рудолф си търси любовник, лъже в ефир, че има гадже

Журналистката Светослава Рудолф си търси ухажор. Блондинката, която преди петилетка се разведе с известния предприемач Димитър Тадаръков, е свободна жена и упорито търси мъж, с който да показа живота си.

Новината, която пристигна от нейни близки другари опровергава приказките й на в ефир, че към този момент се е оборудвала с интимна половинка. Светослава побърза да се похвали в предаването на Гала, че прясното й гадже бил предприемач. Оказа се, че фукнята не дава отговор на истината. Рудолф лъже, с цел да си вдигне акциите и да нервира някогашния си мъж, разбра „ Таблоид” от положителни познати на блондито.

„ Няма гадже, излиза в най-различни компании, поддържа връзка с доста мъже, само че няма сериозна връзка. Друг е въпросът, че настоятелно търси”, разкриха източници от компанията й.

По тв приемника Рудолф загатна, че с пресния си любим се срещнали около пристрастеността към моторите. Вярно е, че Светослава в действителност си пада по живота на две колела и постоянно може да бъде забелязана в рокерски компании. Тук свършва и истината.

„ Навикналата на петзвезден живот дама си търси паралия най-малко от ранга на Димитър Тадаръков, а подобен баровец не пие бира и не пили гуми с рокерите”, подсмихват се познатите й. Рудолф, както е бащиното име на журналистката, се е зарекла да стартира връзка единствено с човек, който я схваща и цени и, най-важното – не я ревнува.

Самата тя показа преди време, че всичките проблеми в брака с Тадаръков тръгнали от неговата ревнивост. След развода Светослава се втурна към живота като гимназистка в пубертета.

В обществените мрежи палавницата непрекъснато споделя фотоси от буйни купони и рокерски сбирки, на които съблазнително разголена и ухилена до уши. Сега цялата тази сила е ориентирана към намирането на нов житейски сателит, щастливи са приятелите на фурията, написа "Таблоид ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР