Журналистката Ружа Райчева коментира ареста на лидера на Партия ГЕРБ

...
Журналистката Ружа Райчева коментира ареста на лидера на Партия ГЕРБ
Коментари Харесай

Райчева: Не знам защо Рашков не говори и каза, че бърза за работа. Ако Борисов излезе довечера от ареста, ще има основание да ги громи

Журналистката Ружа Райчева разяснява ареста на водача на Партия ГЕРБ Бойко Борисов. " Доколкото разбрах задържането е по сигнал на Васил Божков. Това е малко смутно, тъй като има толкоз доста неща, по които да се проверява този човек и се постанова да се опре до някой, който е бил ударен от влас та и търси реванш, възмездие. За мен беше голяма изненада, не съм очаквала това да се случи и първичното възприятие беше на еуфория. Случи се това, което искахме на митингите. Случи се, не е истина. Но по-късно пристигна днешната реакция на Рашков, който пред очите ми употребява жив кордон от депутати, с цел да ни избута, с цел да не отговори на нито един въпрос и сподели бързам за работа. Това е забавно, защото това е неговата работа - да изясни сега на обществото какво се случва. Това е невиждано. За да арестуваш най-големия водач на опозицията, би трябвало да има какво да кажеш ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Днес Демократична България, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия, Политическа партия смяната мълчат. Правят умерени изявления. Докато ГЕРБ излизат на площада, имаше съвсем пердах в пленарна зала, дават същински отпор. Това ме тревожи, може би приказва, че не е подплатено. И в случай че довечера Бойко Борисов излезе от ареста просто ей по този начин, той ще има съображение да ги громи със седмици и месеци наред, в случай че те не са имали действителни учредения да го заключат. Моето терзание е, че това може да разклати доста съществено държавното управление, в случай че не приключи по метода, по който ръководещите желаят ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР