Журналистката обичайно си поръчвала изискани, но нискокалорични и диетични блюда,

...
Журналистката обичайно си поръчвала изискани, но нискокалорични и диетични блюда,
Коментари Харесай

Няма Случайности! Ето Каква Е Връзката На Цветанка Ризова И Арестуваните Арабаджиеви!

Журналистката всекидневно си поръчвала изискани, само че нискокалорични и диетични блюда, тъй като не желала да нарушава и с грам съвършената си фигура. Вечерите ѝ обаче били немислими без чаша бяло вино и кутия с цигари, въпреки законът у нас да е безапелационен, че тютюнопушенето на закрити места е строго неразрешено и се глоби сурово.

Цветанка не се свеняла да нарушава обществено разпоредбите и с ненаситност гасяла фас след фас в общително предоставения ѝ от сервитьорите пепелник, нищо че тя е обществено лице и държанието ѝ би трябвало да служи за образец на обществото. Посещенията на Цветанка в ресторанта на Арабаджиеви не оставали незабелязани от личния състав и там тя се употребила с ВИП обслужване.

Край масата ѝ постоянно ставало същинско стълпотворение, тъй като оркестърът, който свири онлайн в снобарското заведение, се скупчвал край нея, с цел да ѝ прави персонални поздрави. Макар Ризова да твърди, че е обожател на твърдия рок, преднамерено е забелязвана да гуляе в заведения, където по-скоро се свири сръбско, гръцко и български попфолк, каквато е музикалната стратегия и при Арабаджиеви.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР