Журналистката и телевизионна водеща Ксения Собчак обяви, че ще се

...
Журналистката и телевизионна водеща Ксения Собчак обяви, че ще се
Коментари Харесай

35-годишна журналистка кандидат за президент на Русия

Журналистката и телевизионна водеща Ксения Собчак разгласи, че ще се кандидатира за президент на Русия. Пълният текст на писмото на Собчак разгласява в. „ Ведомости “. Собчак отбелязва, че за петте години, минали от протестната вълна през 2012 година, нейните политически възгледи са се формирали дефинитивно и тя е подготвена да ги съобщи.

„ Аз съм Ксения Собчак, на 35 години съм, цялостен живот пребивавам и работя в Русия. На мен не ми е все едно, какво ще става с моята страна. Аз се отнасям отговорно към всичките си дейности на публичното занятие и, осъзнавайки всичките опасности и невероятната трудност на тази задача, съм решила, че присъединяване ми в президентските избори фактически може да бъде стъпка напред към мощно нужните на нашата страна преобразования “, написа тя.

Собчак отбелязва, че макар опитите на служителите да я компрометират и употребяват за свои цели, кандидатурата ѝ може и би трябвало да стане потребна и за опозицията, из а обществото. Журналистката също е показала своите съществени причини. По-рано се съобщаваше, че Собчак е обсъждана като една от вероятните дами кандидатки за изборите за президент на Русия през 2018 година, написа „ Блиц”.
тагове президент русия ксения собчак журналистка путин
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР