Журналистката Генка Шикерова, с която съвсем отскоро загиналият в катастрофа

...
Журналистката Генка Шикерова, с която съвсем отскоро загиналият в катастрофа
Коментари Харесай

С Милен планирахме да отидем на брифинга на Министерския съвет... и да мълчим``

Журналистката Генка Шикерова, с която напълно неотдавна починалият в злополука тв водещ Милен Цветков водеше ново предаване, описа пред offnews за последните дни на взаимната им работа.

"...Няма го Милен. Човекът, с който се познаваме от години, само че в последния месец бяхме дружно. Събра ни работата. Последната ни обща наслада беше, че още веднъж имаме журналистически карти. За първи път от доста време.

Милен сподели, че към този момент можем да отидем на брифинга в Министерския съвет. Планирахме да е тази седмица. Щяхме да сме дружно там и... да мълчим.

Така си ги представяше нещата Милен. С доза провокация и с възприятие за комизъм ", описа Генка Шикерова.
Преди месец тя и Милен Цветков стартират да водят авторското предаване " Алтернативата " по малко известната телевизия TV1. Двамата тв публицисти са от вълната експерти, с които Нова тв се освободи за малко време, губейки мощни следствия и публицистични излъчвания.

В епизода, отдаден на паметта на Милен, Шикерова кани в студиото негови близки сътрудници и пуска записи от предаванията му през годините - включително такива, които връщат лентата към последната му разлъка с Нова телевизия преди две години. Тогава по Нова се завъртя нормалната автореклама на идния епизод на " Часът на Милен Цветков ", чиято тематика бе подправената вест, че Бойко Борисов си е купил гръцки остров. В анонса за предаването тематиката бе показана точно като подправена вест. Въпреки това епизодът не бе излъчен, а след това " Часът на Милен Цветков " отпадна напълно от програмата с обяснението, че в този часови пояс зрителските желания били други.

В предаването в памет на журналиста гостува и режисьорът на " Часът на Милен Цветков " Валдес Радев, който също се раздели по недоброволно " взаимно единодушие " с Нова телевизия. Радев е прочут с виртуалните си " карикатури " и мемета на хората от властта.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР