Журналистката Анна Цолова, която се прости с работата си в

...
Журналистката Анна Цолова, която се прости с работата си в
Коментари Харесай

Анна Цолова за Труд: Медиите, които станаха слуги на ГЕРБ и ДПС, убиха журналистиката

Журналистката Анна Цолова, която се елементарни с работата си в Нова телевизия, тъй като задаваше неуместни въпроси към ГЕРБ и сътрудниците им във властта, разяснява обстановката към редакцията на „ Труд “. Тя е безапелационна, че у нас има медии и публицисти, които убиват свободата на словото. Те слугуват на Движение за права и свободи и ГЕРБ, безапелационна е Цолова, чието събаряне от ефир през 2017-а е образец за потъпкването на българската публицистика. Ето какво написа тя във Facebook:

„ Убивали „ труд “.

Да, ликвидиране има. Даже не едно. Но не на това, дето през днешния ден му викат медии. В огромната си част и с някои изключения (които удостоверяват правилото), те от дълго време не мърдат.

Медиите и публицистите, които станаха прислужници на властта на ГЕРБ и Движение за права и свободи, убиха публицистиката.

Същите бяха съучастници в убийствата на обстоятелствата и истината.

Същите съучастваха в убийствата и заличаването на публицистите, които не пожелаха да се наведат.

Същите вършат реплика на публицистика. Правят нещо, което наподобява като публицистика. Съдействат за подмяната и пренаписването на действителността. А някои от тях даже не си дават сметка в какво вземат участие.

Тези убийства, с изключение на причинители, имат и поръчители.

Вчерашният пърформанс на ГЕРБ и днешните им парламентарни изяви наподобяват на саморазобличение. Иначе няма причина да защитаваш буйно някого, който не си е плащал наема към страната. Освен, в случай че години наред този някой не те е защитавал буйно и прикривал от обществото, това което си му поръчвал да прикрива. Има ли смисъл да се изяснява за какво това не е публицистика? “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР