Журналистката Анна Цолова, която преди време бе водеща в bTV

...
Журналистката Анна Цолова, която преди време бе водеща в bTV
Коментари Харесай

Анна Цолова разтресе мрежата с притеснителен пост

Журналистката Анна Цолова , която преди време бе водеща в bTV и едно от най-попупярните тв лица, доскоро пусна доста персонален пост във Facebook. Припомняме, че тя бе изхвърлена от bTV, тъй като очевидно не бе комфортна на тогавашните властници и " ските й бяха намазани ". Сега Цолова взе мотив от самопризнание на депутата от Движение за права и свободи Станислав Анастасов и написа следното:

Депутат от Движение за права и свободи, напълно основателно, се оплаква по малкия екран и споделя, че е ужасно, несъгласните с него да лепят бележки пред дома му. С квалификации и обиди. И показвайки, че знаят къде живее той и фамилията му. Разбирам го.

Тази партия обаче (заедно с ГЕРБ и техните патерици) е обслужвана и подкрепяна от " медии " и уеб сайтове, които правеха и вършат същото с неуместните.

В тази връзка, ще ви опиша нещо персонално.

" Медии ", които снимаха и посочваха детето ми - пред дома ни, пред учебното заведение му, на улицата. Неведнъж. Подадох тъжба в Агенцията за протекция на детето. Близо 5 години по-късно същата организация даже не ми e дала отговор. Не просто не е направила нищо.

" Медии ", които снимаха и посочваха дома ми, адреса ми, автомобила ми. Многократно.

" Медии ", които снимаха и посочваха майка ми, брачна половинка ми, инцидентно озовали се в кадър мои другари и познати.

" Медии ", които разгласиха всичките ми персонални данни от " сигнал " против мен, който беше мотив за данъчна инспекция.

Сигнал, съгласно който трябваше да се потвърди, че съм изобилно богата. Проверката завърши и не се откри нищо неправилно, само че същите тези медии не оповестиха резултатите. Обаче продължиха с опетняването на името ми. Десетки " изявления " с измислици, внушения, неистини и обиди.

Една партийна телевизия даже си направи труда да откри адреса на непосредствен родственик на брачна половинка ми в ловешко село. Притесниха го с камера, тропаха на вратата му. Възрастен човек. Беше изплашен от случилото се. И всичко това, с цел да внушат, че и неговата къща е моя. Но тъй като къщата му не е задоволително скъпа, с цел да си създадат внушенията, снимаха и по-хубавите в селото. На хора, които даже не познавам.

Това се назовава тормоз за заплашване. И изтъкване на зложелател, който да бъде ненавиждан, като си приказваме за език на омразата. А това е единствено забележимата част на всичко, което се случва с хора, които желаят да си правят работата почтено.

Затова пиша. Да кажа, че разбирам по какъв начин се усеща депутатът от Движение за права и свободи. Разбирам, че е обезпокоен и евентуално изплашен. Чувството да си непрекъснато наблюдаван като цел не е прелестно. Но за какво едното е неприятно, а другото не е?

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР