Журналистите мълчат - явно така им е наредено, за това

...
Журналистите мълчат - явно така им е наредено, за това
Коментари Харесай

Доктор Цветеслава Гълъбова посочи за какво мълчат журналистите

Журналистите мълчат - очевидно по този начин им е подредено, за това че. Хич не е влиятелно да кажеш и покажеш това. То си е срамно, щом не са от вярната партия. Иначе щяха да са едни наколенки и директни включвания до момента в който шербетясаме от захаросаните хвалебствени репортажи,, шеф на Националната психиатрична болница " Св. Иван Рилски ".
В идващ собствен пост пък тя се обръща.
 Лекари - депутати от Българска социалистическа партия отиват в лечебните заведения в Свищов и Шумен Лекари - депутати от Българска социалистическа партия отиват в лечебните заведения в Свищов и Шумен
Лекарите - депутати от Българска социалистическа партия отпътуват за лечебните заведения в Свищов и Шумен. Това заяви ръководителят на българските социалисти Корнелия Нинова...
Ето какво гласи то:
ОТВОРЕНО ПИСМО
Уважаеми публицисти,
Отправям гореща молба към Вас!
Моля ви да извършите едно разяснително предаване от най-малко 20 минути, което да се популяризира по всички осведомителни канали. Акцентът да бъде върху това какво съставлява болестта КОВИД-19 и най-важното КАК съдебна експертиза РАЗПРОСТРАНЯВА, ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ И КОЛКО ВРЕМЕ ИМАЛИТЕ ДОСЕГ С БОЛНИ МОГАТ БЪДАТ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ЗАРАЗАТА и още информация, която да докара до това, щото да не ставаме очевидци на сходни СРАМНИ подиуми като тази от с. Равнец.
 Д-р Цветеслава Гълъбова: Пандемията сподели, че ние нямаме лекари и медицински сестри (ВИДЕО) Д-р Цветеслава Гълъбова: Пандемията сподели, че ние нямаме лекари и медицински сестри (ВИДЕО)
Непрекъснатият информативен океан ни залива с всевъзможни черни статистики във връзка с COVID-19. От другата страна обаче са фактит...
В двадесет и първи век хора с тип на приключили най-малко главно обучение да ДАМГОСВАТ жена, която работи в коронавирус поделение и да я принуждават да спи отвън дома си, да показват внуците й като прокажени....това е БЕЗОБРАЗИЕ, това е въпиюща дивотия.
Следващата стъпка е клада или напряко разстрел на работещите на първа линия, с цел да не разнасят болестта. И защото точно вие - публицистите, носите отговорност за информирането на популацията, би трябвало да извършите по този начин, че да туширате зародилото напрежение посредством ограмотяване на същото това население.
Сериозно Ви апелирам. За мен, като доктор, тази срамна сцена е показателна и неприемлива. Вместо да ни заливат малките екрани с реклами за багра за коса, дано ограмотяват - главите не са единствено за прически, с тях би трябвало да се МИСЛИ. А другояче проф. Христов ни бил обидил с едни проценти. Дали? "
Припомняме, че командирована за 45 дни в Коронавирус отделението на университетската болница в Бургас санитарка не може да се прибере в дома си в село Равнец поради страха на локалните от болестта.
Селската общественост санкционира тази почтена жена, която се грижи за тежко заболели с COVID-19, като я принуждава да спи в болничното заведение. Страдат обаче и внуците ѝ - съселяните на баба им ги стопират от учебно заведение, като че ли са чумави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР