Журналистите и медиите на ПП-ДБ не се възмутиха и от

...
Журналистите и медиите на ПП-ДБ не се възмутиха и от
Коментари Харесай

Явор Дачков: За журналистите и медиите на ПП-ДБ, които изкараха един висш корумпиран полицай жертва

Журналистите и медиите на ПП-ДБ не се възмутиха и от нападателната отбрана на Живко Коцев, която Николай Денков, Кирил Петков и Атанас Атанасов демонстрираха в медиите и на институционално равнище, с което в действителност нарушиха демократичните процедури, тъй като се пробваха да изкарат един съизвършител в закононарушения и върховен подкупен служител на реда в жертва….. Така написа в собствен пост журналистът Явор Дачков, разяснявайки последните дейности на някогашните ръководещи и свадите към тях.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

За Поли Паунова, антикорупционния фонд и умнокрасивата партийна публицистика на ПП-ДБ няма по-голям скандал от това, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи отишъл на посещаване при основния прокурор и то по лична самодейност. За партийната публицистика на умнокрасивите това е върха на безобразието и погазването на демократичните правила.

За партийната публицистика на ПП-ДБ не са скандал фотосите в телефона на основния секретар на Министерство на вътрешните работи от „ Промяната “ Живко Коцев на които се виждат пачки с пари в дома на контрабандисти,

първокласен часовник подарък от последните за 50 000 лева с който самият основен секретар се хвали, фотоси на Живко Коцев с контрабандисти в съвсем интимни близости по хавлии, фотоси от вкъщи на вътрешния министър от ПП-ДБ Бойко Рашков с контрабандисти, доведени от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Коцев, които на личния му рожден ден му подаряват кичозна картина на самия него, протокол от разпити на Коцев от които излиза наяве, че контрабандистите са кадрували в митниците през шефката Банкова, назначена от Асен Василев на този пост и така нататък и тъй наречените

Журналистите и медиите на ПП-ДБ не се възмутиха и от нападателната отбрана на Живко Коцев, която Николай Денков, Кирил Петков и Атанас Атанасов демонстрираха в медиите и на институционално равнище, с което в действителност нарушиха демократичните процедури, тъй като се пробваха да изкарат един съизвършител в закононарушения и върховен подкупен служител на реда в жертва…..

Може да се продължи с тази печална статистика, само че и това стига, с цел да опише тази журналистическа и гражданска мизерия. Няма по-жалко нещо от партийната публицистика и гражданската нелепост и незаинтересованост, маскирани като грижа за световното стопляне, бездомните кучета и вярната класификация на жълтите павета. Пълен шок.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Свидетелствата на Живко Коцев и Банкова заплашват с арести Василев и Рашков, напомня SafeNews.

Марин Димитров и синът му Стефан са били медиатори сред контрабандиста Никола Николов-Паскал, Живко Коцев и Петя Банкова, с цел да минават тировете му с цигари през границата, стана ясно в събота, когато двама от тримата арестувани бяха оставени за непрекъснато в ареста. Тогава и в идващите дни излязоха доста доказателства за незаконната им активност, както и снимки. Те дават дребната картина на цялата скица, научи „ Филтър “. Разследващите имат фрагменти от камери пред постройката на Агенция „ Митници “, на които се виждат Стефан Димитров, Петя Банкова и Асен Василев, които приказват и дружно влизат от централата.

За Асен Василев като „ индивида от горната страна “ става дума и в подслушани диалози, както и в чатове по мобилни приложения.

Връзката на Марин и Стефан Димитрови с върховете на страната е направена от Бойко Рашков по времето, когато той имаше власт като вътрешен министър, излиза наяве от разпитаните очевидци. Той се сближил първо с Марин Димитров през 2021 година Тогава Рашков търси очевидци против Бойко Борисов по времето на огромното чегъртане на ГЕРБ. Бившият началник на организацията по риболовство и аквакултури даде показания по случай отпреди 13 години. Твърдеше, че Борисов е заплашвал някогашен началник на фонд „ Земеделие “, който дал показания за рушвет против Мирослав Найденов. От делото нищо не излезе.

След това Марин Димитров вкарал в кабинета на Рашков и сина си Стефан, а за началник на националната полиция беше повдигнат доближеният му Венцислав Кирчев, който също е от Хасково.

Близките контакти на Бойко Рашков, който остана народен представител, с татко и наследник Димитрови се трансферират по-късно и към шефката на митниците Петя Банкова, както и с Живко Коцев, който по времето на Рашков беше шеф на Министерство на вътрешните работи за София-област, а по-късно повдигнат и до основен секретар в държавното управление на сглобката. По това време Марин Димитров и синът му Стефан стават и медиатори в връзките сред държавната власт в лицето на Банкова и Коцев и контрабандист номер едно Никола Николов-Паскал, сочат данните от следствието.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР