Журналистиката е посвещение, което изисква не само страст и любов

...
Журналистиката е посвещение, което изисква не само страст и любов
Коментари Харесай

Какво е да те подгонят на протест на “Възраждане”, “зад кулисите” на НС и има ли инфлация там?

Журналистиката е посвещение, което изисква освен пристрастеност и обич към писането, само че и надълбоко схващане на света към нас.

Със своите разбори, изявленията и репортажи Тодор Пантилеев демонстрира какво стимулира новото потомство публицисти. Те са млади, въодушевени и нормално усещат, когато се пробват да им губят времетоили не им дават достъп до качествена информация.

Началото на Тодор в публицистиката е тясно обвързвано с неговата академична подготовка в региона на интернационалните връзки. Стремежът му да разбере сложността на света и динамичността на интернационалната политика го приготвят да схваща събитията и да ги показва обективно пред публиката си.

С внимание към детайлите и блян към разбирането, Тодор се трансформира в гласа на младото потомство, което търси информация и разбори. А те освен образоват, само че и въодушевяват да се мисли отвън заложените рамки. Той продължава да развива своя журналистически метод и да наблюдава събитията от голяма важност за обществото.

Какво е да те подгонят на митинг на “Възраждане ”, какво се случва “зад кулисите ” на Народното събраниеи има ли инфлация там, или се е позабавила? Ял ли е от прословутото депутатско кюфте и още любопитни истории - вижте и чуйте от подкаста с водещ Георги Сарафов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР