Журналистическо видео на CNN показва Пловдив и България като перфектен

...
Журналистическо видео на CNN показва Пловдив и България като перфектен
Коментари Харесай

Пловдив грейна пo CNN: Уникално видео показва града като перфектен избор за чужденци

Журналистическо видео на CNN демонстрира Пловдив и България като съвършен избор за туристическа дестинация. Рекламата е част от интернационална акция на Министерството на туризма, осъществена взаимно със международния новинарски канал CNN, Travel Channel, National Geographic и Eurosport, съобщи Trafficnews.bg

Освен 30-секундни телевизионни клипове и онлайн формати в цифровите канали на медиите, акцията включва три 60-секундни видеа в телевизионната и онлайн мрежа на CNN. Те показват хубостта на България пред задграничните туристи и целят да засилят интереса им към богатото ѝ културно и историческо завещание. Материалите са отдадени на Пловдив, София и едни от най-посещаваните забележителности в страната – Седемте рилски езера и Рилския манастир.

Пловдив е показан като неповторим туристически маршрут, а клипът за него дава опция на евентуалните туристи „ да се разходят “ из дребните улици на Стария град. Подчертано е благосъстоянието на културната и фестивалната му сцена, естествено вписани в локалните архитектурни и археологически забележителности. Кампанията добавя позитивния имидж на Пловдив като бранд и желана туристическа дестинация.

60-секундните клипове, които са част от поредицата “60-second vacation ”, впечатляват с естествени обекти и разнородни оферти за неповторими преживявания в България.

Цялостното промотиране на Пловдив като Европейска столица на културата е част от партньорството сред Общинска фондация „ Пловдив 2019 “ и Министерството на туризма.

Видеото може да гледате ТУК.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР