Журналисти от цял свят от водещи частни медии обсъждат международния

...
Журналисти от цял свят от водещи частни медии обсъждат международния
Коментари Харесай

ENEX събра водещи медии: bTV домакинства срещата, която за първи път се провежда в България

Журналисти от целия свят от водещи частни медии разискват интернационалния дневен ред в София. bTV е хазаин на срещата, която за пръв път се организира в България.

Отразяването на войната в Украйна, изкуственият разсъдък и приложението на новите технологии в медиите – част от тематиките, които през днешния ден и на следващия ден са във фокуса на форума. Срещата събира сътрудниците от интернационалната мрежа на частните малките екрани в света – ENEX.

Снимка: bTV

„ В ENEX ние постоянно се опитаме да използваме силата на малките екрани като bTV, тук в България. Вие сте специалистите в разказването на истории от вашата страна. И моделът може да се приложи за Европа и целия свят “, съобщи Адриан Уелс, ръководещ шеф на ENEX.

Снимка: bTV

Годишно ENEX обезпечава над 40 000 новинарски видеа, снимани и споделени от сътрудниците по света. bTV е част от мрежата, дружно с над 75 медии от 50 страни. Сред тях - CBS, Sky News, RTL, Ал Арабия. Партньори са и всички малките екрани от групата на Си Ем И, в която е и bTV.

„ Важно е да се знае, че бТВ е единствената българска медия, която е част от мрежата на ENEX. Това значи извънредно видео наличие от целия свят особено за феновете на bTV. По същия метод, всяка една забавна история от България, разказана от публицистите на бТВ, доближава до всички наши сътрудници “, съобщи заяви Антон Хекимян – шеф на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “, bTV Media Group.

Акцент на форума е отразяването на събитията в Европа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР