Журналисти от опозиционния беларуски новинарски портал Нехта (Някой) обвиняват в

...
Журналисти от опозиционния беларуски новинарски портал Нехта (Някой) обвиняват в
Коментари Харесай

Беларуски журналисти обвиниха Лукашенко в корупция от голям мащаб

Журналисти от опозиционния беларуски новинарски портал " Нехта " (Някой) упрекват в оповестен онлайн видеозапис дългогодишния президент Александър Лукашенко в корупция от огромен мащаб, съобщи ДПА.



До през днешния ден видеото под заглавие " Лукашенко: Златна мина " има близо два милиона гледания в " ЮТюб ", където е било качено през вчерашния ден от група проверяващи публицисти, които се намират в прилежаща Полша.

В материала с дълготрайност повече от един час се твърди, че Лукашенко е закупил с държавни средства няколко първокласни парцела и скъпи коли. Авторите цитират неназовани източници от президентската администрация в Минск.

Лукашенко още не е коментирал видеото, само че предходната седмица индиректно отхвърли изказванията, че скрито има първокласен парцел.

Видеото на публицистите от " Нехта " прилича кино лентата на съветския отстъпник Алексей Навални от януари, в който се твърди, че имение за милиони долари на брега на Черно море е благосъстоятелност на Владимир Путин. Руският президент отхвърли това обвиняване, отбелязва ДПА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР