Журналистът Станислав Дочев, който напоследък е сред коментаторите в „На

...
Журналистът Станислав Дочев, който напоследък е сред коментаторите в „На
Коментари Харесай

Заплашвали Журналиста – Фен На Мария

Журналистът Станислав Дочев, който в последно време е измежду коментаторите в „На кафе“, ревна в ефир, че е бил заплашван. От първия си ден като коментатор той гневно брани ползите на фолк певицата Мария, с която явно е непосредствен.

Той употребява ефира на Нова телевизия, с цел да величае Отварачката и да хвърля жупел против топ дизайнерката Мегз. Нещо повече! Дочев прокара „среднощно разследване“, съгласно което гражданин на Раковски е финансирал бизнеса на Каканашева. Представеното „разследване“ не беше подплатено с нито един факт, а по-скоро приличаше на клюкарски роман в квартален фризьорски салон и беше опровергано от другар на дизайнерката.

В обществените мрежи се надигна и вълна от неодобрение против двойните стандарти на журналиста, който по никакъв метод не прояви обективност.

В днешното предаване той ревна и от колажите, в които са включени негови общи фотоси с фолк  дамата . Дори разкри, че бил заплашван.

Дочев е от не малко години в журналистическата колегия, само че очевидно в последно време е решил да си припомни кариерата в „Сигнално жълто“ и да не дава всички гледни точки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР