Журналистът Сашо Диков се хвали, че дори на достолепните 71

...
Журналистът Сашо Диков се хвали, че дори на достолепните 71
Коментари Харесай

Сашо Диков цепи дърва на 71 години и с два стента на сърцето. Твърди, че е в топ форма!

Журналистът Сашо Диков се хвали, че даже на достолепните 71 години и след два стента на сърцето, е в топ форма и даже го сподели с дейностите си. Бившият брачен партньор на Аня Пенчева по никакъв начин не се щади откъм физическа работа макар сърдечните си проблеми. По остаряла традиция той продължава да цепи дърва за всичките си съседи, с цел да им помогне да се приготвят за зимата, а те от своя страна му се отблагодаряват с култивиран домати, вино, компоти и други

 

Неслучайно журналистът се появи с секира в първия епизод на предаването на Диана Любенова по Българска национална телевизия „ Имате среща “. В разгара на диалога им бяха показани фрагменти, уловили умелото сцепване на дърва от Диков.

 

Неотдавнашната му намеса на сърцето била много комплицирана, откакто се оказало, че има солидна калциева плака върху аортата. Стажанта въобще не се изплашил от тежката интервенция и се доверил напълно на медиците. Единственото, което ги попитал било по кое време ще се възвърне, че да може да цепи още веднъж дърва.

 

Цял живот следва веруюто „ Прави положително, все в миналото ще ти се върне “. Той е едно от емблематичните телевизионни лица, минал даже и през управителни постове. Към днешна дата се гледа умерено в огледалото, тъй като, както той самичък твърди, никой не може да каже, че го е натопил, тъй като са го купили или уплашили, или пък, че си е затраял в дадена обстановка.

 

Признава, че в житейски проект има много неща, които не е направил както би трябвало. Осъзнава, че отдадеността му към специалността е била за сметка на отсъствията от израстването на щерка му Петя Дикова, която е плод на любовта му с актрисата Аня Пенчева. Твърди, че поради това до края на живота си ще остане с чувството, че е направил закононарушение по отношение на щерка си. Спокоен е обаче, че е спазил завета на майка си – по този начин да работи работата си, че да не я излага.

 

Към днешна дата си дава сметка, че доста от нещата, които е правил преди време и методът, по който ги е правил, са били безумни, наред с похабените нерви и времето, отделено за работа, за сметка на фамилията. Убеден е, че майка му би се гордяла с постигнатото от него в професионален проект, само че не и в персонален.

 

Към днешна дата е предан дядо на двамата си внуци. Щастлив е от това, че в никакъв случай не му се е налагало да потвърждава мъжкарството си, минавайки през нечие легло.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР