Журналистът от bTV“ Дани Атанасова сподели за тъжната съдба на

...
Журналистът от bTV“ Дани Атанасова сподели за тъжната съдба на
Коментари Харесай

Не подминавайте дядо Христо! Купете от него мед или чорапи, защото ги продава, за да оцелее!

Журналистът от „ bTV “ Дани Атанасова показа за тъжната орис на 75-годишен пенсионер , заставен да продава чорапи и мед по българските пътища, с цел да изкара пари за самун и квартира. Тя описа във Фейсбук:

„ Това е 75-годишният дядо Христо от сунгурларското село Славянци. Продава чорапи и мед, с цел да изкара за самун и квартира. Медът не е негов, остават му 2 лв. от буркан….

Срещу дядо Христо има десетки сигнали на тел. 112 от шефа на бензиностанция на Петолъчката, тъй като „ досаждал “ в опит да продаде бурканче мед.

Не знам тъкмо по какъв начин досажда – при мен пристигна безшумно, страхливо, едвам му чух гласа. Молеше да купя нещо, тъй като е гладен. Докато приказваме в профил на пътя, изведнъж изскочи служител на реда и му сподели да се маха. Оказа се, че дядото е най-големият проблем на властта и на бизнеса.

Защо бе, господин служител на реда, щом не основава проблеми, сърце и съвест нямате ли??

А дядо Христо продава по пътищата, с цел да има за храна и 50 лв. за квартира, в която живеят с бабата. Сами са, синът им умрял.

Тръгна си благополучен, тъй като към този момент може да заплати за стаичката, ще останат и за друго.

Аз обаче съм шокирана и от наглеците на въпросната бензиностанция, в която баничката е 5 лв., само че няма да подадат троха на безпаричен човек, и от хорската свирепост. Дядо Христо пътува на автостоп, тъй че, в случай че го срещнете, купете си нещичко… “

За по-малко от 3 часа обявата е събрала десетки мнения . Някои консуматори настояват, че е лъжец и споделял разнообразни истории за ориста си , а други са безапелационни, че каквато и да е историята му е видно, че дядо Христо се нуждае от помощ, с цел да оцелее .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР