Журналистът от БНР Петър Волгин изрази позиция във фейсбук за

...
Журналистът от БНР Петър Волгин изрази позиция във фейсбук за
Коментари Харесай

Волгин: Ако Русия реши да атакува България, заклети русофоби ще се превърнат в правоверни русофили

Журналистът от БНР Петър Волгин изрази позиция във фейсбук за нахлуването на войските на Русия в Украйна.

Специализираната военна интервенция, която организира Русия сега, закъсня тъкмо с осем години. Тя трябваше да стартира в края на февруари 2014 година незабавно след държавния прелом в Киев. Този прелом беше осъществен от най-русофобските, фашизирани и антисемитски сили в Украйна и подсилен напълно от " цивилизования западен свят ". Нека си напомним какво се случи след него. Новата власт за дни унищожи нежния консенсус, който въпреки всичко съществуваше сред украинци и руснаци на територията на Украйна.

Рускоезичното население на страната беше подложено на репресии и гонения. Няколкото десетки руснаци бяха изгорени живи в Одеса от " прозападните " отряди. Мирните поданици в Донецк и Луганск осем години бяха подлагани на боен гнет от страна на украинската войска. Много хора починаха. Отдавна е ясно, че няма по какъв начин руснаци и украинци да живеят спокойно в една страна. Беше извънредно време да се постави завършек на русофобската вакханалия в Украйна.

А тези, които в този момент оплакват " потъпкването на интернационалното право ", да отговорят на въпроса за какво не защитаваха това право, когато НАТО сипеше бомби върху Югославия, а американците нахлуха в Ирак. А пък най-неадекватни са българските евроатлантически анализатори. Говорят по този начин, все едно персонално Путин ги е събудил тази заран!

Имам обосновано съмнение, че в случай че Русия реши да нападна България, както ни плашат някои, за място в първите редици от признателни посрещачи на " Орлов мост " ще се избият лицата Шаламанов, Тагарев, Инджев, Поптодорова, Йорданов, Минчев и други знайни и незнайни херои. За минути от върли русофоби ще се трансфорат в правоверни русофили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР