Журналистът от БНР Петър Волгин атакува с мощен ироничен пост

...
Журналистът от БНР Петър Волгин атакува с мощен ироничен пост
Коментари Харесай

Волгин за Никола Минчев: Лишен е от всякакви качества, едноизмерен инвидид

Журналистът от БНР Петър Волгин нападна с мощен подигравателен пост в обществената мрежа Никола Минчев, чието име се спряга за вид за министър ръководител.

Волгин е апетитен за един от рупорите на съветската агитация в България.

" Ако по някаква случайност този парламент въпреки всичко излъчи ново държавно управление, няма по-подходящ за поста министър председател от Никола Минчев. Типичен представител на " новите политици " - никакви знания за политиката и политическото, само че за сметка на това главата му е цялостна с политкоректни клишета, а усмивката му се е трансформирала в тик. Освен това всички го харесват - това е най-хубавото доказателство, че харесваният е лишен от всевъзможни качества. Стойностните персони имат повече съперници, в сравнение с обожатели. Позитивното мислене, което излъчват " новите политици " като Минчев, е поразително. Поразително е със своята изпразненост от всевъзможен смисъл. Днешното положително мислене е знак на прост конформизъм и още по-банално предпочитание хамелеонски да се слееш с масата. Точно такива са " новите политици " - роботизирани едноизмерни човеци, излъчващи " положителна сила ". Толкова е скучно "



Ако в „ Продължаваме промяната ” се вземе решение, аз няма да избягам от отговорността да съм министър председател, това съобщи Никола Минчев в „ Панорама ” по Българска национална телевизия. Той обаче акцентира, че това няма да е негово еднолично решение. „ За нас най-важното не са персоналните постове, а програмата за ръководство ”, акцентира някогашният ръководител на Народното събрание. Той добави, че Българска социалистическа партия и Демократична България припознават тази стратегия и по тази причина вижда опция в действителност на има ново държавно управление в този парламент, в случай че някоя от двете обединения получи мандад от президента. Различно обаче би било, в случай че той бъде връчен на Има Такъв Народ.

„ Много лимитирани са опциите за разговор сред Има Такъв Народ и Политическа партия ”, разяснява Минчев. Бившият ръководител на Народното събрание съобщи също, че Политическа партия са съумели да трансформират България за шест месеца и уточни с какво. На първо място той сложи повишението на пенсиите, а по-късно постигането на самостоятелност от съветския газ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР