Журналистът Николай Кръстев и международният анализатор Димитър Гърдев коментираха изказването

...
Журналистът Николай Кръстев и международният анализатор Димитър Гърдев коментираха изказването
Коментари Харесай

Анализатор с горещ коментар за скандала между Дачич и Борисов

Журналистът Николай Кръстев и интернационалният анализатор Димитър Гърдев разясниха изявлението на Ивица Дачич за Бойко Борисов.

Припомняме ви, че Дачич направи остри мнения по националната телевизия РТС във връзка изказване на Борисов, представено от организацията, че бъдещият началник на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел би трябвало да показва позициите на целия Европейски Съюз, без значение че неговата страна Испания не признава Косово.

„ Малко непредвидена е реакцията на Дачич “, съобщи Кръстев.

Според Гърдев не е работа на Дачич да приказва на „ ти “ на Борисов.

„ Европейски Съюз е пред доста сериозна алтернатива и за Сърбия и за Косово. Ситуацията доста се промени. Наближават сериозни моменти. Затова си мисля, че такова е изявлението на външния министър, само че не е в тона “, сподели Гърдев

„ Напрежението сред Прищина и Белград непрестанно ври и кипи. То е доста надълбоко сложено “, подсети Кръстев и прибавим, че е допустимо да има нови участници в договарянията – Съединени американски щати и Русия.

Според Гърдев, залогът е доста огромен. "България не е заинтригувана по никакъв метод от един нов спор ", сподели той. кръстев добави, че Бойко Борисов доста добре е изиграл топката в тази ситуация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР