Журналистът на NOVA Даниела Пехливанова излезе с позиция след Тогава

...
Журналистът на NOVA Даниела Пехливанова излезе с позиция след Тогава
Коментари Харесай

Нападнатата пред БНТ репортерка от NOVA проговори за ужаса

Журналистът на NOVA Даниела Пехливанова излезе с позиция след

Тогава при осъществяване на служебните й отговорности Даниела Пехливанова беше ударена с кен, цялостен с бира, от участник в митинга.

Позицията й в този момент е адресирана до майките от „ Системата ни убива”.

Ето позицията на Даниела Пехливанова без редакторска интервенция:

Уважаеми майки, обръщам се към Вас в качеството си не на публицист от Нова телевизия, а на елементарен жител и също майка.

С метода, по който се държахте на митинга в петък 13-ти ноември, в моите очи провокирахте съзнателно и станахте причина против мен да се изсипе освен словесна офанзива, само че и физическа експанзия!

Освен това – с мегафон крещяхте в лицето ми въпроси, без действително да имате желание да ме чуете. Ако искахте, щяхте да ми дадете опция. С маска на разположение и без мегафон, надали бих надвикала вашия.

Привикването на всички присъстващи с мнения от рода на „ Вижте я, те няма да ни отразят, единствено ще изразят наличие! Вижте я! Елате да я видите!”, докара до нажежаване на обстановката дотолкоз, че да ме атакуван.

През това време вашата реакция като майки не беше да опитате да отбраните друга такава – продължихте да викате по мегафона и да снимате с телефони.

Уважаема г-жо Вера Иванова, обръщам се и към Вас персонално, тъй като дръзвам да настоявам, че се познаваме добре.

Отразявала съм вашите митинги от самото им начало. Взимала съм персонално от вас изявленията няколко десетки пъти. Стояла съм до мрачно с Вас пред постройката на общественото министерство.

Предпочетохте да го премълчите в петък. Имате къса памет, или не беше комфортно? Вие си знаете отговора!

Пак в персонално качество дръзвам да настоявам, че АЗ дисциплинирам детето си на морал и полезности. Върша си работата професионално и обективно. Помагам на хората, не предизвиквам да ги атакуват. Вие можете ли да кажете същото за себе си? Не диря отговор, към този момент не ми е значим!

С почитание: Даниела Пехливанова
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР