Журналистът Милен Цветков, който не е на екран от август

...
Журналистът Милен Цветков, който не е на екран от август
Коментари Харесай

Милен Цветков се завръща като водещ - на предизборно студио

Журналистът Милен Цветков, който не е на екран от август 2018 година, още веднъж се връща като водещ. Този път не с тв предаване, а във фейсбук в предизборно студио  " Избери страна в борбата за България ", в което ще се показват претендентите на " Демократична България " за евровота, написа clubz.bg.

" Интервюта с нашите претенденти за евродепутати и водачите на Демократична България ", се изяснява в профила на политическата групировка в обществената мрежа.

Въпросите към Иванов са напълно предизборни: " Как отговаряте на хората, които си споделят " Защо да си давам гласа за дребна политическа мощ, откакто тя няма да спре Българска социалистическа партия от властта "?; " Трябва ли ГЕРБ да продължи да ръководи без значение от резултата на изборите? "  и т. н.

" Избери страна " е с адрес www.facebook.com/chasatnamilencvetkov, фейсбук канала, който преди Милен Цветков използваше за връзка с телевизионните си зрители.

" Часът на Милен Цветков " се излъчваше по Нова тв до август 2018 година в среднощ, всеки работен ден.

" Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA избира занимателни продукции, филми и сериали. През есенния сезон малкия екран ще заложи на подобен вид наличие на мястото на  " Часът на Милен Цветков ". Компанията насочи към водещия опция за присъединяване в друго предаване, само че той избра да се раздели с NOVA ", с това известие от малкия екран обясниха решението си да смъкват предаването от екран.

Два месеца по-рано водещият получи нещо като предупреждение.

През юни 2018 година Нова тв не излъчи предварително сниман епизод на " Часът на Милен Цветков ", защото " не дава отговор на стандартите на малкия екран за обективност, правота и баланс на гледните точки ". Една от авансово оповестените тематики за неизлъченото предаване беше  " Какво накара премиера Борисов да се възмути от подправената вест, че е станал притежател на гръцки остров? ". Борисов разгласи, че няма нищо общо със кавги и изиска от телевизията да не " забъркват името му в цензура или автоцензура ".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР