Журналистът Мила Милчева се оказва в една от първите коли,

...
Журналистът Мила Милчева се оказва в една от първите коли,
Коментари Харесай

Говори озовал се на мястото на инцидента с Гешев минути след взрива

Журналистът Мила Милчева се оказва в една от първите коли, озовали се на мястото на случая с кортежа на основния прокурор Иван Гешев. Пред " Фокус " Мила описа, че е била в третия автомобил в спряната от полицията колона. Това се случва безусловно минути след самия гърмеж.

" Пред нас имаше спрени две или три коли. Самият конвой не се виждаше, само че видяхме пожарна, която беше спряна напреко на пътя, както и две патрулни коли. До мястото на случая нямахме нито взор, нито достъп ", добавя Мила.

След като схващат, че ще би трябвало да чакат дълго време, те обръщат колата си и минават по различен път, по който има засилено полицейско наличие, а и премеждията не завършват.

" Бяхме спрени още веднъж на разклона за село Белчин и колата ни беше тествана. Отвориха багажника и разгледаха какво има вътре. Не са ни разпитвали. Всъщност какво тъкмо се случва разбрахме чак след към час ", изяснява още журналистът от Велико Търново.

Ето и постът, който тя написа във Facebook минути след случката /без авторска намеса/:

" Само на мен може да ми се случи да се случа в третата кола в спряната колона на мястото на покушението против основния прокурор... Добре, че не подвигнах телефона да фотографирам, че пътят Самоков-София е безусловно почернял от полиция и жандармерия и като нищо щяха да ме приберат...Проверяваха наред, откакто ни върнаха назад. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР