Журналистът Майкъл Бенсън публикува информация в Twitter, която разкрива причината

...
Журналистът Майкъл Бенсън публикува информация в Twitter, която разкрива причината
Коментари Харесай

Дейвис обясни защо е нарушил споразумението си със съда

Журналистът Майкъл Бенсън разгласява информация в Twitter, която разкрива повода Джервонта Дейвис да не е под домакински арест, а в пандиза сега.

Британецът разгласява видео материал, в който се чува гласа на Танка, който изяснява повода да наруши съглашението си за домакински арест.

“Тази арбитър е луда. Тя е ядосана, че си купих парцел. Затова седнал съм в пандиза. Тя сподели, че желае да бъда в жилището си..апартамент с една спалня. Тя искаше да остана там в една стая. Дори децата ми не можеха да ме посещават. Просто желаех да хвърля светлина върху тази обстановка, тъй като усещам, че съдията се възползва от мен. Нещата, които прави в този момент, не са верни ”, се чува в обявата.

Непобеденият боксьор бе открит за отговорен по няколко обвинявания, откакто през 2020-а провокира злополука, в която пострадаха четирима души, в това число и бременна жена.

Съдията по делото му постанови на 5-и май тази година, че вместо да излежи седем години в пандиза, Дейвис ще получи три години пробация, 200 часа общественополезен труд и 90 дни домакински арест. Въпреки това, съдът твърди, че той е нарушил съглашението и е прекарал част от домашния си арест в първокласен апартамент, част от веригата “Four Seasons ”, а не в дома на треньора му Калвин Форд. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР