Журналистът Мартин Карбовски, който в началото на годината стана на

...
Журналистът Мартин Карбовски, който в началото на годината стана на
Коментари Харесай

Мартин Карбовски е потомък на рицари-кръстиносци! Името на журналиста не е псевдоним, а забравена фамилия

Журналистът Мартин Карбовски , който при започване на годината стана на 52 години, твърди, че не страда за малкия екран. Той в този момент се изявява единствено в интернет, само че е безапелационен, че всеки кореспондент би трябвало понякога да напуща медията, в която работи, с цел да не не помни за живия живот. Това прави сега.

Карбовски е безапелационен, че не абсурдът с дизайнерката Мегз го е изхвърлил от Би Ти Ви.

Предаването му „ Втори проект “ спря през 2021 година макар солидните рейтинги, които правеше. Брадатият мъж се придържа към формалната версия, че договорът му с медията е изминал, само че съгласно слуховете главната причина за отстраняването на журналиста е обвързвана със сексскандала, в който го замеси Миглена Каканашева - Мегз.

Преди няколко месеца ексцентричната модистка от Раковски самоуверено упрекна Карбовски , че я изнудвал, с цел да продължи да взе участие в предаването му. „ Ще кажа още нещо - този човек, който всяка седмица приказва в ефир за морал, е развален от вътрешната страна, постоянно пийнал и дрогиран. Има и други девойки, които са потърпевши от него “, приключи Каканашева шокиращото си самопризнание.

Тя се закани да съди водещия, той пък загатна, че Мегз има душевен отклонения и също заплаши, че ще я подведе под правосъдна отговорност. И двамата обаче по този начин и не се видяха в правосъдна зала, а през днешния ден в едно от редките си изявленията Мартин изясни, че договорът му не бил удължен, тъй като Би Ти Ви нямали потребност преди изборите от хората, които той показвал - небогати и нещастни.

Роден в София като Мартин Кирилов Богданов , водещият твърди, че името Карбовски съществувало в рода му преди доста години и това не е псевдоним. Баща му направил проучване седем генерации обратно, които потвърдили, че журналистът има полска и немска жила, евентуално от кръстоносците, прекосявали България на път за Йерусалим. „ Искам да помня дядовците си и детето ми да ги помни. Едно време хората са имали Библия, където са записвали имената на всички от рода си, а през днешния ден елементарно забравяме дори прадядовците си. С името човек си трансформира и ориста “, счита журналистът.

Родителите му били строги не му давали да гледа доста телевизия, а майка му следяла прецизно той да не чете книги с фенерче под юргана. Той към този момент бил привършил домашната библиотека, по тази причина ходел в антикварна книжарница, с цел да чете западна литература. Там разкрил френския драматург и стихотворец Борис Виан, чийто обожател си остава и до през днешния ден. Дори откраднал книга от антикварната книжарница за два лв. пари, които по това време нямал.

Има издадени 12 книги със стихове, есета и пътеписи, само че най-вече се шуми към биографичната „ Лили Иванова. Истината “. Първата си книга продал самичък на площад „ Славейков “ в столицата против 12 лв., с които след това купил храна за себе си и приятелката си, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР