Журналистът Мариян Станков-Мон Дьо успя да разплаче фолк дивата Анелия.

...
Журналистът Мариян Станков-Мон Дьо успя да разплаче фолк дивата Анелия.
Коментари Харесай

Анелия разтърси ефира, разплака се и призна за ужасяваща диагноза ВИДЕО

Журналистът Мариян Станков-Мон Дьо съумя да разплаче фолк дивата Анелия. Гласовитата заралийка не съумя да сдържи страстите си, разяснявайки гибелта на татко си.

„ Не отидох на погребението, не съумях. Не желаех да го видя в... Не изпитвам вина”, сподели певицата през сълзи.



„ Искам да му кажа, че доста го обичам и му прощавам. Беше прекомерно непоколебим. Начина, по който показваше строгостта си, беше прекомерно крайна”, добави тя пред Нова телевизия.



Певицата се върна и към различен призрачен епизод от живота си – когато по простъпка й слагат най-страшната диагноза – рак. Това се случва, до момента в който била бременна с щерка си.

"Това е една от сериозните аргументи, поради които имахме провал в връзките с бащата на детето ми. Разбрах, че имам рак. После се оказа неверна диагноза. Изключително тежък, прочувствен интервал в живота ми. Отделихме се като сътрудници.

Имах доста тежка бременност, лежах за задържане в болница. Това се отрази и на връзките ни”.

„ Коко Динев беше моят огледален облик, когато го срещнах. Бях единствено на 19. Дълбоко в себе си той е доста добър човек. Много съм му се ядосвала, само че той е давал толкоз, колкото знае и колкото е получил. Благодарна съм му, че ми е дал най-хубавото нещо в живота ми”, показа Анелия.

„ В момента съм свободна, нямам сътрудник до себе си. Имах доста дълга връзка, само че тя завърши, тъй като не бях подготвена да родя дете на този мъж”, призна още фолкаджийката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР