Журналистът Любчо Нешков заяви, че най-важното нещо в момента е

...
Журналистът Любчо Нешков заяви, че най-важното нещо в момента е
Коментари Харесай

Любчо Нешков: Прави впечатление бавенето на мандата и мълчанието на героя на държавата

Журналистът Любчо Нешков съобщи, че най-важното нещо сега е да има постоянно държавно управление. Той приказва за разпитите на Бойко Борисов през днешния ден.

" Трябва да имаме постоянно държавно управление и да бъде разкрито всичко какво е било, що е било, тъй като това явно е опит да се предотврати протичащото се сега, само че по този метод не би трябвало да се ръководи страната. Възмущава ме също и това в човешките връзки - когато двама души са били близки, само че в един миг се разделят, а когато стартират да се замерят с такива неща, освен, че не е почтено, само че не е и мъжко. В момента съм уверен, че отвън този репортаж нищо няма да излезе. На процедура ние нямаме никаква информация. Има и друго, което ми прави усещане - бавенето на мандата и мълчанието на героя на страната. Обикновено приказва, а в този момент мълчи ", сподели Нешков в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Той разяснява и митинга на чиновниците на Национален осигурителен институт за нарастване на заплатите им. " Това е гласовит пестник за Гълъб Донев - някогашен министър на труда и обществената политика, по какъв начин се грижи и по какъв начин страда за положението на тези, които в продължение на две години преизчисляваха пенсиите на 2 милиона българи. Те от заран до вечер работиха денонощно, с цел да може пенсионерите да получат в последния миг новата са пенсия. Но те не заслужиха уважението. Става дума за 30 милиона, които са нищо за техния труд и отговорност ", съобщи журналистът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР