Журналистът Константин Вълков сподели в предаването Лице в лице по

...
Журналистът Константин Вълков сподели в предаването Лице в лице по
Коментари Харесай

Константин Вълков: Ако пуснем кампанията от миналите избори, никой няма да разбере, защото ще е същата

Журналистът Константин Вълков показа в предаването " Лице в лице " по БТВ своите упования по отношение на идните парламентарни избори на 2 октомври.

" Българите в действителност са се уморили от избори. Българинът е като всеки един различен човек - всеки ден избира нещо, когато му е забавно. Една огромна част от партиите са " Всички са маскари " или " Преди доматите бяха по-вкусни ". Това е тематиката на една огромна част от партиите. Друга част от партиите, по този начин наречените прогресивни, споделят " То няма нищо да стане, Терминал 2 е решението ". Друга част пък споделят " Ами защо да им гласуваме в този момент на тия ". Тоест, наистина  в политическите послания на тези партии няма нито една основна тематика, която да те накара, по дяволите да мечтаеш. Да си отвориш малко магазинче, да направиш нещо ново, да станеш и да се усмихнеш ", съобщи той.

" Ако в този момент пуснем предизборната акция от предходната година, никой няма да разбере. Тя е безспорна същата на всяка партия. Искам да ги запитвам с коя тяхна политическа концепция ще ме накарат да гласоподавам. Има доста такива българи, които няма защо да мечтаят. Тях ги занимават дали този ще се коалира с оня. Вярвам, че българинът не е изтощен от гласоподаване, а е изтощен от неналичието на това защо да гласоподава ", добави опитният публицист.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР