Журналистът Ивайло Шопски падна безславно в дуела срещу най-големия си

...
Журналистът Ивайло Шопски падна безславно в дуела срещу най-големия си
Коментари Харесай

Тарторът на Фермата претърпя огромен провал

Журналистът Ивайло Шопски падна безславно в дуела против най-големия си зложелател във „ Фермата: Нов свят “ Митко Караиванов с впечатляващ резултат в интерес на милионера, оповестява " Монитор ". Софтуерният инженер и притежателят на пътуващо читалище минаха през героичен конфликт, чиято кулминационна точка бе играта „ Горяща каруца “. В нея участниците бяха завързани с въже за противоположните краища, а задачата бе да изтеглят колелата оптимално в своето поле след 4 рунда, всеки от които им костваше 3-минутна мъка. Дуелът бе белязан от пот, болежка и устойчивост на ръба на човешките благоприятни условия.

Между трети и четвърти рунд тарторът на „ Фермата “ завоюва дребна преднина, а съперникът му бе пред инфаркт. Свлечен на земята, Митко помоли продукцията за вода, а съотборниците му се хвърлиха на арената, с цел да го прегърнат, окуражат и да разтрият изтръпналите му крака. В първия двубой от първата седмица на обединяване на бедняци и чорбаджии IT експертът от Димитровград бетонира статуса си на любим на фермерите. Скамейката с негови поддръжници се тресеше от крясъци като на Световно по футбол, до момента в който тази на Шопски бе в камерен състав – поддръжката си за него показаха учителката Дана, треньорът на звездите Сами Хоссни, охранителят Венцислав и любовчийката Паулина Ванегас.

Играта „ Горящата каруца “ нажежи пристрастеностите до степен, в която дуелиращите се едвам се държаха на краката си, а адреналинът на публиката удари тавана на лятното кино. По време на дуела двата най-силни мъжки характера в шоуто си разрешиха единствено една вербална престрелка. На следващата ода за мъжкарството на Иво, на фона на което Митко е получил шанса да изпъкне като воин, Караиванов избухна: " Като те удрям 10:0 ще козируваш и ще спреш да коментираш! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР