Журналистът и автор на текстове за песни Иван Тенев, известен

...
Журналистът и автор на текстове за песни Иван Тенев, известен
Коментари Харесай

Агент Тенев: Само мъж и жена могат да създадат семейство

Журналистът и създател на текстове за песни Иван Тенев, прочут като сътрудник Тенев, ще влезе в борбата за 45-ия парламент като кандидат-депутат от Вътрешна македонска революционна организация. Той е подложен под номер 7 в листата на партията за 24 МИР-София.

Самият публицист е приел поканата за кандидат-депутат, тъй като счита, че Вътрешна македонска революционна организация е партия, която извършва обещанията си. Той означи настояването на " дребния съдружен сътрудник " за увеличение на минималната пенсия. Коментира, че би трябвало да се насочи вниманието към междинната класа.

" Вътрешна македонска революционна организация си свършиха работата и по тази причина се съгласих да бъда в тяхната листа ", означи журналистът пред бТВ.

Кандидат-депутатът сподели, че изповядва правилото на Вътрешна македонска революционна организация, че " България е над всичко ". По думите му той е покровител и на това, че единствено мъж и жена могат да основат семейство. Въпреки че е " щастливо разведен " сътрудник Тенев е уверен в това. Така той поддържа и позицията на Вътрешна македонска революционна организация срещу Истанбулската спогодба.

" Не съм за нещо трето в този свят ", аргументира се журналистът.

И призна, че не се тормози, че хора с противоположна полова ориентировка могат да му се разсърдят.

" Те просто няма да изберат мен ", означи той и акцентира, че поддържа фамилните полезности.

А в случай че бъде определен за народен представител, Иван Тенев ще работи за одобряване на културата у нас, за подкрепяне на създателите и за налагане на по-правилен български език измежду популацията.

В листите на Вътрешна македонска революционна организация е и някогашната брачна половинка на Тенев - певицата Кристина Димитрова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР