Журналистът Дмитрий Кисельов обяви, че руският президент Владимир Путин е

...
Журналистът Дмитрий Кисельов обяви, че руският президент Владимир Путин е
Коментари Харесай

Руски ТВ водещ: Едно изстрелване, Борисе, и Англия я няма

Журналистът Дмитрий Кисельов разгласи, че съветският президент Владимир Путин е привел нуклеарните сили в бойна подготвеност по думите на английския министър председател Борис Джонсън за нов удар по Русия.

В ефира на предаването „ Вести недели “ по телевизионния канал „ Русия 1 “ Киселев попита за какво „ една относително дребна островна страна заплашва голяма Русия “.

„ Този остров е толкоз дребен, че единствено една ракета РС-28 Сармат е задоволителна, с цел да го потопи един път вечно “, заплаши той.

„ Едно изстрелване, Борисе, и Англия я няма “, сподели водещият.

Според пропагандиста всичко към този момент е изчислено и това е направено от самите британци. Той цитира публицист от Daily Mail, който преди този момент е коментирал тази съветска ракета, която е най-мощната в света.

„ Новото смъртоносно хиперзвуково оръжие на Русия е способно да заобиколи въздушната защита на Съединени американски щати и да унищожи регион с размерите на Тексас или Англия “, написа по-рано английският публицист Уил Стюарт.

Според Кисельов обаче има и различен вид за потапяне на Англия в морските дълбини – посредством съветски безпилотен подводен уред, оборудван с атомна електроцентрала „ Посейдон “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР