Журналистът Деян Веселинов окончателно скъса с Нова тв, след като

...
Журналистът Деян Веселинов окончателно скъса с Нова тв, след като
Коментари Харесай

Ето защо Деян Веселинов окончателно скъса с Нова телевизия! Жена му също им обърна гръб – заряза Гала!

Журналистът Деян Веселинов дефинитивно скъса с Нова тв, откакто предходната година бе намален от водещ на утринния блок „ Събуди се ” в елементарен кореспондент.  Тогава в стола му седна Лора Крумова, а на него бе поверена късата графа „ Другата игра ”, предавана в границите на предаването „ Здравей, България ”.

Запознати издават, че наскоро  Веселинов е получил предложение за по-доходоносна работа в чужбина  и въобще не се замислил, а небрежно подал молба за овакантяване. „ Време е за ново начало! След 12 години в малките екрани настъпи миг за лека смяна. Благодаря на хората пред екрана за доверието! ”, написа Деян в обществената мрежа на финала на последния си работен ден като публицист.

Малко по-късно се разбра, че  жена му Рени Чавдарова също е напуснала предаването „ На кафе ”, където 4 години се изявяваше като кореспондент. Под въздействието на брачна половинка си, чаровната брюнетка взела решението да зареже Гала и да се посвети на нови инициативи. Деян бил толкоз отчаян от Нова тв, че настоял Рени да го последва и да остави досегашната си работа, която преди две години ги събра. Младият публицист подал документи за работа в чужбина и бил утвърден. Така младото семейство взело решение да емигрира.

Говори се, че фамилията възнамерявало в скоро време да се снабди с правоприемник . До този миг Чавдарова не успявала да зачене и разнообразни житейски трудности осуетявали забременяването й, само че в този момент разполгала с време да си почине и да се приготви за този по този начин значим миг. Съпрузите нямали репродуктивни проблеми, само служебните и финансови драми на Деян ги спъвали в основаването на бебе, но най-накрая и този фактор бил отхвърлен, написа “Уикенд”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР