Журналист стана истински хит в социалните мрежи, след като сподели

...
Журналист стана истински хит в социалните мрежи, след като сподели
Коментари Харесай

Журналист стана хит в социалните мрежи след включванията си от Киев

Журналист стана същински шлагер в обществените мрежи, откакто показа инсталиран клип, на който се вижда по какъв начин предава на 6 разнообразни езика, написа Нова телевизия. 

41-годишният Филип Кроутър работи за АП и е изпратен в Киев, с цел да отразява събитията там, на фона на покачващото се напрежение с Русия.

Six-language coverage from with. In this order: English, Luxembourgish, Spanish, Portuguese, French, and German.
— Philip Crowther (@PhilipinDC)
На един и същи кадър –към площада на „ Независимостта ”, прочут като „ Майдана ”, Филип Кроутър осведоми феновете какво се случва в Киев на разнообразни езици – британски, люксембургски, испански, португалски, френски и немски.

Видеото му в Twitter е същински шлагер – гледано е над 7 милиона пъти, ретуитнато е над 9 000 и има над 57 000 лайка.

41-годишният публицист живее във Вашингтон и е ефирен и радио публицист. Той е роден в Люксембург. Майка му е германка, татко му – британец. От информацията за него излиза наяве, че покрива тематики - американска дипломация, интернационалните връзки и политика.  Отразявал е диспути на Демократическата партия в Съединени американски щати, президентски диспути, предизборната обиколка на Тръмп в Съединени американски щати.

Включва се и от горещи точки по целия свят. Преди да се реалокира във Вашингтон, той е бил кореспондент и водещ във френската телевизия „ France 24 ”. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР