Журналист, присъстващ на изслушването на главния прокурор Иван Гешев в

...
Журналист, присъстващ на изслушването на главния прокурор Иван Гешев в
Коментари Харесай

Журналист замери Гешев с ”банкноти” от 500 евро с лика на Борисов

Журналист, присъстващ на чуването на основния прокурор Иван Гешев в Народното събрание, го замери с ”банкноти ” от по 500 евро, на които се вижда ликът на премиера Бойко Борисов. Младият мъж, който носеше бадж на медията ”Не!Новините ” съумя да попита Гешев за какво не проверява пресъпленията на ръководещите до момента в който го изхвърляха от залата. Главният прокурор дефинира случилото се като ”забавно ”.
Докато редица излъжчващи наживо медии посочваха надигащо се напрежение зад тила на основният прокурор той без да се обръща съобщи: " Разбрах, че някакъв господин размахва някакви евро зад мен. Да ги остави на масата, с цел да не се измори да хване мускулна тресчица ". След тези му думи мъжът го замери с банкнотите.

Журналистът бе изведен наложително от залата, само че въпреки всичко съумя да попита по кое време основният прокурор ще проверява златните кюлчета и пачките евро в нощното шкафче на Борисов, както и следствието към Васил Божков.

.

" Надявам се, че обективните публицисти ще отразят обективно това събитие. Не разгадавам на тези, които питаят любов към прокуратурата, само че беше занимателно. Това демонстрира равнището на политическа просвета и на действителните цели на хората, които седят зад избрани процеси в България ", разяснява още Гешев.

" Този човек, който стоеше зад мен, очевидно разполага с огромни финансови средства. Пак ще повторя, че това е политическа офанзива против прокуратурата. Така се разрушава държавността. Щом между тях не почитаме институциите, на никое място по света няма да ни почитат. Аз още веднъж ще повторя, че щом ме нападат значи си правя работата ", разяснява Гешев.

И добави още: Логично е да не ни харесват, само че мен това не ме интересува. Важно е да ни харесват българските жители.

Гешев още един път разяснява случая и се пошегува, че добре, че бил кротичък жител, а не някой чиновник на НСО с револвер.

Подробности за чуването на Иван Гешев в правната комисия на Народното събрание може да видите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР