Журналист от Лас Вегас е бил намушкан с нож пред

...
Журналист от Лас Вегас е бил намушкан с нож пред
Коментари Харесай

Убиха американски журналист пред дома му

Журналист от Лас Вегас е бил намушкан с нож пред дома си и полицията търси обвинен, оповестиха управляващите, съобщи Асошиейтед прес.

Служителите на полицията в Лас Вегас са разкрили проверяващия публицист Джеф Джърман мъртъв с прободни рани към 10:30 ч., откакто управляващите са получили позвъняване на телефон 911, заяви „ Лас Вегас ривю джърнъл “.

Изглежда, че 69-годишният Герман е влезнал в спречкване с друго лице, което е довело до намушкването с нож, за което се счита, че е изолиран случай, оповестиха от полицията. " Смятаме, че кавгата е станала отвън дома ", съобщи на конференция капитан Дори Корен, представител на полицейското ръководство в Лас Вегас. " Имаме някои следи. Издирваме обвинен, само че той не е открит.''

Глен Кук, изпълнителен редактор на „ Ривю джърнъл “, съобщи, че Джърман не е съобщавал на никого от управлението на вестника за опасения по отношение на персоналната си сигурност или за отправени против него закани.

Джърман се причисли към „ Ривю джърнъл “ през 2010 година след повече от две десетилетия в „ Лас Вегас Сън “, където беше коментатор и кореспондент, отразяващ съдилища, политика, труд, държавно управление и проведена престъпност.

Известен е с изявленията си за злоупотреби в държавната администрация и политически кавги , както и с отразяването на всеобщата пукотевица на музикалния фестивал в Лас Вегас през 2017 година, при която починаха 60 души, а над 40 бяха ранени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР