Журито от Денсинг старс Галена Великова е ударила шестица от

...
Журито от Денсинг старс Галена Великова е ударила шестица от
Коментари Харесай

Ти да видиш: Мъж милионер глези журито от "Денсинг старс" Галена Великова!

Журито от " Денсинг старс " Галена Великова е блъснала шестица от тотото, да не кажем и десятка. Тя е брачна половинка на огромен милионер, който я глези като принцеса и й е обезпечил не просто първокласен, а благополучен фамилен живот. Галена е омъжена за гръцкия предприемач Константинос Хайнас, от който има две дъщери.

Шампионката по спортни танци се среща преди много години с Костас, който твърди, че вдлъбнат по нея още щом я видял. Тя обаче споделя, че любовта й не е настъпила мигновено, а се е зародила с времето, когато го опознала като човек.

Двамата имат няколко учебни заведения по танци, а преди време той е имал продуцентска къща в Лондон, уреждайки концертите на най-големите международни звезди, измежду които " Ролинг Стоунс ". Именно скандал с групата, поради анулиран концерт, породен от тяхното пиене, основава куп главоболия на Костас и той идва в България. Благодарен е обаче към днешна дата, тъй като това го среща с Галена.

Двамата са дружно към този момент дълги години, а той е все по този начин влюбен в жена си. Предоставя и разкош, за какъвто съвсем всички у нас могат единствено да мечтаят - от яхта, до частен аероплан. Галена обаче твърди, че няма ли я любовта, няма нищо и е удовлетворена за невидимите неща, които Костас й дава.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: частен самолет Галена Великова Денсинг старс милионер яхта Константинос Хайнас Костас
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР