Журито на 25-та Международна младежка изложба NOVA ZAGORA 2023 е

...
Журито на 25-та Международна младежка изложба NOVA ZAGORA 2023 е
Коментари Харесай

Девет Почетни награди за Aрт школа „Колорит“ от Международен конкурс „NOVA ZAGORA 2023”

Журито на 25-та Международна младежка галерия „ NOVA ZAGORA 2023 ” е оценило високо представянето на арт школа „ Колорит “ - Плевен, като е присъдилонай-високото отличие на състезанието „ Почетнанаграда за художествена творба “ на седем дребни художници: Анна Симеонова -7 година, Естел Чапарова -6 година, Гергана Росенова -5 година, Даяна Георгиева -8 година, Йоана Спасова – 9 година, Нина Енчева -12 година и София Крачунова -6 година



На арт школа „ Колорит “ е присъден Диплом за сбирка, а на ръководителя на школата Майя Ананиева – Диплом за учител.



В това издание на състезанието са взели присъединяване и са се състезавали 3027 художествени произведения на деца и младежи от 32 страни.



По правилник всякашкола има право да показа в сбирка си единствено 15 произведения. Майя Ананиева е подбралаи показала в сбирката на „ Колорит “ произведения, изпълнени в разнообразни техники иматериали с разнообразни сюжети, което е способствало за едно блестящо, богато и впечатляващо показване.



Това заяви ръководителят на Арт школа " Колорит " - Плевен Майя Ананиева.

Международната галерия е експонирана в изложбените зали на Художествена изложба „ Руси Карабиберов “ в град Нова Загора. Организатори на Международния конгрес са Сдружение „ Нова Загора “ и Студио за изобразителни изкуства „ Дъга “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР