Жури в състав председател областният управител Здравко Здравков и членове

...
Жури в състав председател областният управител Здравко Здравков и членове
Коментари Харесай

Избраха послание, представящо област Добрич

Жури в състав ръководител регионалният шеф Здравко Здравков и членове – гл. ас. доктор Камелия Койчева – зам.-директор в Колеж Добрич към Шуменски университет, Добри Добрев – шеф на Регионален исторически музей Добрич, Галина Бозукова – публицист, и Елена Христова – член на Съвета на децата към Държавна организация за протекция на детето, избра обръщение, което ще показва област в плана „ Пилон Рожен “.

Журито прегледа всички постъпили и единомислещо се сплоти в избора си на три от подадените над 30 оферти за обръщение в границите на оповестения конкурс. Членовете на комисията са безапелационни, че всяко едно от препоръчаните послания има потребност от дребна редакция, за което Областна администрация ще се свърже с създателите, с цел да единодушие. Трите оферти бяха класирани както следва – преди всичко предлагането от Румен Тодоров, на второ място – предложение от Христо Атанасов, и на трето място – предложение от Георги Балабанов.

До края на другата седмица ще бъде изпратено обръщение, което ще показва област Добрич в план „ Пилон Рожен “. Предстои и публично създателите на трите класирани оферти публично да бъдат отличени.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР