Жуниор Мапуку беше голямата фигура в състава на Левски при

...
Жуниор Мапуку беше голямата фигура в състава на Левски при
Коментари Харесай

Героят на “сините”: Имаме голям треньор, дори титлата не е невъзможна

Жуниор Мапуку беше огромната фигура в състава на Левски при успеха над Пирин (Благоевград) с 3:0. Нападателят влезе като запаса и заби хеттрик във вратата на “орлетата”. Логично, Мапуку беше определен за състезател на мача, а след неговия край показа, че е доста удовлетворен от опцията да работи с Делио Роси и чака “сините” да имат огромни триумфи под управлението на италианския експерт.

“Благодаря за премията, тя е заслуга на целия тим. Аз просто се възползвах от обстановките, които се откриха пред мен. Радвам се, че оправдах доверието на треньора. Той непрекъснато ми изяснява какво би трябвало да върша, тренировките му са доста забавни. Роси е огромен експерт. Защо да не станем първенци? Във футбола всичко е допустимо. Ние обаче мислим мач за мач и в този момент напълно насочваме вниманието си към идния дуел със Славия”, съобщи Мапуку.

“Това е вторият хеттрик в кариерата ми, първият беше с екипа на Берое. Посвещавам трите гола на майка ми, която през вчерашния ден имаше рожден ден. Не е значимо какъв брой попадения ще вкарам през сезона, а Левски да побеждава. Аз съм християнин и преди всеки мач се апелирам на Господ да вкарам гол. Щастлив съм, че през днешния ден се получи”, сподели още Черната мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР