Жуниор дос Сантос е вторият пореден бивш шампион на UFC,

...
Жуниор дос Сантос е вторият пореден бивш шампион на UFC,
Коментари Харесай

Циганина няма търпение да нокаутира Кубрат Пулев

Жуниор дос Сантос е вторият следващ някогашен първенец на UFC, който ще се изправи против Кубрат Пулев на новия шампионат Triad Combat, който среща бойци от бокса против такива от ММА средите.

В първия си мач Кобрата нямаше проблеми против някогашния първенец в тежка категория на UFC Франк Мир и го нокаутира още в първия рунд.

" Пулев е доста умел боксьор, бил се е с всички топ боксьори в света, а неотдавна победи и Франк Мир. Това ще бъде предизвикателство за мен ", сподели Циганина, както е прякорът на Дос Сантос, пред ESPN.

" Той се оправи доста добре против Мир в този нов жанр в триъгълния кръг, само че аз ще го спра! Винаги съм желал да се удрям с най-хубавите, по тази причина този мач е съвършен за мен. Пулев е твърд противник и по тази причина чакам с неспокойствие багра посред ни.

Обичам бокса, обичам и ММА, само че желая да се опитвам в бокса и в случай че не го направя в този момент, няма да го направя в никакъв случай. Бърз съм за тежката категория, блъскам мощно и с неспокойствие чакам да нокаутирам Пулев! ", приключи бразилецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР